Samsung 55D6100

Acest televizor LED 3D Samsung 55D6100 e unul dintre acele modele din seria 6 care au o diagonală de 140 cm, rezoluţie FullHD şi Smart Hub. Deci veţi putea naviga pe web, viziona conţinutul media de pe stick-ul USB, controla dispozitive conectate prin HDMI dar şi altele. Pe scurt spus, puteţi face cam tot ce doriţi iar spre deosebire de alte modele acesta are un ecran mai mare. Dacă aveţi o consolă şi monitorul actual nu face faţă în sensul că nu poate oferi o imagine prea clară, acesta e soluţia. O alternativă poate fi modelul mai mic 46D6530. 55D6100 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Per ansamblu
Acasă

Caracteristici și specificații tehnice

Samsung 55D6100 e un televizor Smart TV care vine cu tehnologie de imagine 3D şi LED. Diagonala sa e de 55 de inci adică de 140 cm şi are un panou de tip Ultra Clear (acesta îl veţi găsi doar la variantele premium). Vine cu o rezoluţie 1080p şi cu un contrast numit Mega Contrast care va oferi un plus de claritate. La capitolul imagine are şi următoarele: Motor HyperReal 3D şi Wide Color Enhancer Plus. Toate aceste tehnologii vă vor oferi o imagine clară şi foarte colorată (aproape reală). Pe partea de sunet are două difuzoare de 15 W fiecare, SRS TheaterSound HD, Dolby Pulse şi Dolby Digital Plus.

Vine cu tuner TV DVB-T/C iar pentru a viziona conţinutul media de pe un stick USB, are player multimedia incorporat. Deasemenea, are conectivitate VGA, reţea (RJ-45 sau wireless), trei USBuri 2.0, SCART, patru HDMIuri, ieşire audio digitală, slot CI, intrare RF, component, ieşire audio de tip mini jack (pentru căşti). Ca şi caracteristici speciale Samsung 55D6100 are: BD Wise, Time Shift, PIP, programare alarmă, Anynet+, oprire automată şi mod jocuri (ideal pentru a-l folosi cu o consolă sau un desktop de gaming). Acesta are şi alte funcţii şi dotări care v-ar putea interesa, doar că eu le-am enumerat doar pe cele care mi s-au părut mai interesante.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un consum redus, are o diagonală mare, vine cu conexiuni diverse, are un număr mare de porturi HDMI, e foarte subţire şi e un model Smart TV.

Minusuri: nu are conversie din 2D în 3D.

Concluzie

Chiar dacă îi lipsesc unele dotări, poate fi considerat un televizor aproape perfect iar dacă aveţi un living mare, aveţi nevoie şi de un televizor pe măsură ;). Am postat şi un clip orientativ adică cu un model foarte similar ca să vă faceţi o idee despre televizorul LED Samsung 55D6100 de mai sus:

Te-ar mai putea interesa