Samsung 46D6530

Acest televizor LED 3D Samsung UE46D6530WSXXH cunoscut pe scurt și ca Samsung 46D6530 e unul din acele modele accesibile cu internet (are Browser Web), software Smart HuB, Connect Share, conversie 2D în 3D, DTS 2.0 și boxe de 20 de W. După cum se poate observa, face parte din seria D6500 și are o diagonală de 116 cm și o rezoluție FullHD. Cu acesta puteți accesa conținutul de pe internet fie că e unul media fie că e de tip informație. Cu acesta puteți socializa cu prieteni prin intermediul aplicațiilor oferite de Smart Hub. Datorită acestor caracteristici speciale, UE46D6530WSXXH e un Smart TV pe cinste însă nu prezintă chiar cele mai bune dotări de pe piață. Spun asta deoarece nu are cel mai performant player multimedia incorporat, motiv pentru care vă recomand un media player extern cu DTS și fără conversie 2D în 3D. Samsung UE46D6530WSXXH vine ca o alternativă mai performantă la televizorul 40D6510. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi nu e prea mare.

Poze

Pe perete
Cutia

Specificaţii tehnice

Televizorul UE46D6530 are tehnologie de conversie 2D în 3D, astfel veți putea viziona filme 3D chiar și dacă e unul 2D. Ecranul cu tehnologie LED are o diagonală generoasă de 46 de inci adică de 116 cm, panou Ultra Clear, rezoluție Full HD, Mega Contrast și un aspect lat. Pentru o sonorizare superioară, 46D6530 are două boxe de 15 W fiecare, Dolby Digital Plus, Dolby PulseFull Range, SRS TheaterSound HD și DTS 2.0.

Pe partea de tuner, recepție și transmisie are sistem NTSC, PAL, SECAM, tuner DVB-C/T și intrare pentru antenă. La capitolul conectori are RJ-45, VGA, Wireless, trei USBuri 2.0, composite, SCART, patru HDMI-uri, ieșire audio digitală, ieșire audio, component etc.

Ca și caracteristici speciale Samsung UE46D6530WSXXH vine cu: un consum de numai 130 de W, posibilitate de montare pe perete, are o greutate de numai 13.3 kilograme, sunet 3D, HDMI de tipul 1.4a, picture-in-picture, posibilitate de înregistrare, AllShare, aplicații Samsung, Smart Hub, bowser web, Connect Share (player multimedia incorporat), modul jocuri, Skype etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți socializa pe Skype, specificații foarte bune, boxe foarte bune, conversie 2D->3D, ușor, arată foarte bine (dunga de pe margine e foarte subțire dar și din profil, TV-ul e destul de subțire) dar și altele.

Minusuri: playerul multimedia putea fi unul mai performant.

Concluzie

Acest TV LED 3D numit Samsung UE46D6530WSXXH e unul din modelele mele preferate deoarece elegant, pot accesa conținut de pe net prin intermediul aplicațiilor sale, are boxe de 20 W, iar pentru vizionare de filme Blu-Ray aș opta pentru un media player Egreat. Jos am pus un cip cu despachetarea sa și se poate observa că și acel cumpărător a optat pentru un media performant, însă cu diskuri (DVD sau BD):

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung 46D6530”

  1. Nasule,

    1 inch are 2,54 cm -> 46 inch = 116,84 cm
    „are o diagonala generoasa de 46 inch adica 101 cm” cum ai calculat ?

    „..si boxe de 20w ” …. „Concluzie … are boxe de 30 w” pe masura ce ai scris articolul … i-au mai crescut 10 w ?!

    Acum Nasule , zi si tu , ce pot sa cred despre articol ? …

  2. Nu știu de ce am scris 101 centimetri, iar 30W probabil că am scris deoarece unele televizoare au două difuzoare de 10w fiecare și un subwoofer. Specificațiile le-am luat de pe site-ul Samsung deoarece nu ai cum să desfaci un TV să vezi dacă chiar are woofer, mai ales dacă e mascat. Analizând din nou detaliile producătorului văd că nu mai zic nimic de woofer, ci doar că sistemul audio e down firing.

Comentariile sunt închise.