Samsung 50HU6900, televizor Smart UE50HU6900 Ultra HD

Televizorul LED Samsung 50HU6900 a fost lansat în speranța că se vor lansa și filme Ultra HD sau 4K. Deci imaginea e de 4 ori mai bună decât FullHD (2160p). E destul de scump comparativ cu un alt televizor de 125 cm dar trebuie să vă gândiți că imaginea e mult superioară altor modele. Nu e un Smart TV cu imagine 3D sau design curbat, dar sunt multe alte caracteristici bune și foarte bune. Îmi place cum arată și cred că față de televizoarele de anul trecut, acesta e mult superior ca și calitate video. Bineînțeles, rata de refresh nu e foarte mare dar e bine să fie de cel puțin 100 Hz pentru televizoare mici și 200 Hz pentru televizoare mai mari.

Deci nu e suficient să fie mare, ci și imaginea sa trebuie să fie pe măsură. E bine, să fiți în pas cu noile tendințe și tehnologii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

Face parte din gama 2014 și se poate observa acest lucru și după designul său (e mai elegant). Pe partea de sunet are DTS, sistem Down Firing și difuzoare de 10 W fiecare. Imaginea sa e 4K deoarece are o rezoluție de 3840 cu 2160 pixeli, deci e cât 4 televizoare Full HD. Rata de refresh nu e foarte mare dar e destul de mare pentru a vă bucura de imagini naturale – 200 Hz.

Pe partea de porturi are: trei UBSuri, 4 HDMIuri, component, Scart și altele. Accesoriile incluse sunt corespunzătoare că doar e un televizor Smart. Numărul mare de caracteristici speciale se datorează tehnologiilor prezente pe acesta, software-ului (Smart) și că face parte dintr-o serie nouă. Puteți naviga pe web deoarece are un browser web, puteți vă vă conectați wireless la un hotspot și altele.

Plusuri: toate caracteristicile Smart, designul, imaginea 4K, sunetul puternic și clar, redare USB și numărul mare de porturi.
Minusuri: probabil prețul.

Samsung 50HU6900 nu e cel mai ieftin televizor dar nici cel mai scump. Dacă nu vă interesează rezoluția atunci ar trebui să optați pentru un alt TV. Jos am pus o prezentare video pentru a vă face o idee și sunt și serii similare care pot fi alegeri bune. În general televizoarele Smart sunt mai bine dotate și oferă o calitate video superioară.

Un comentariu la „Samsung 50HU6900, televizor Smart UE50HU6900 Ultra HD”

Lasă un comentariu