Samsung 50H6400, Smart TV UE50H6400

Dacă nu știați, televizorul 50H6400 face parte din seria H a anului 2014. Prin această serie cei de la Samsung s-au întrecut pe sine deoarece televizorul are tot ce vrei, de la procesor quad core și până la browser web. Datorită faptului că e vorba despre un televizor smart cu capabilitate 3D, Samsung furnizează în pachet și ochelari 3D.

Acest televizor are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă te interesează un model cu ecran mai mare din seria H6400 atunci aici găsești câteva variante.
Despre design numai de bine întrucât televizorul are o ramă foarte îngustă, iar standul e unul în formă de X.

Televizorul
Televizorul UE50H6400

Printre specificațiile care te-ar putea interesa se numără ecranul de 50 inci (125 centimetri) cu rezoluție Full HD, CMR-ul de 400 Hz, controlul vocal și sunetul ok. Pe partea de imagine se laudă cu foarte multe lucruri, dar nu prea are rost să le enumăr deoarece sunt foarte multe. Probabil că cel mai interesant lucru, după calitatea imaginii, e suportul pentru Internet care o să te ajute să intri pe net.
Pe partea de conectivitate se prezintă excelent deoarece are porturi HDMI, USB și LAN. Pe lângă LAN are și wireless așa încât dvs să puteți conecta televizorul la Internet fără a fi nevoiți să utilizați un cablu de rețea.
Nu trebuie neglijat nici că vine cu niște telecomenzi interesante care contribuie la n control eficient. Telecomanda touch e una în formă de ou.

Plusurile ar fi tunerele digitale, greutatea mică (fără suport are 13.2 kilograme) și playerul intern… pe lângă multe alte lucruri utile menționate mai sus.
Singurul lucru care ar fi un minus e lipsa sistemului de operare Android, însă softul cu care vine e foarte asemănătoru Androidului.

Din clipul de alături puteți vedea mai bine cum arată televizorul. Dacă vă deranjează aspectul piciorului atunci acesta poate fi luat jos fără nicio problemă ca mai apoi să instalați televizorul pe un perete.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 50H6400, Smart TV UE50H6400”

  1. Am si eu acest televizor si vreau sa-mi dau cu parerea.
    Plusurile ar fi ca e bun la jocuri (modul game Mode face ca televizorul să aiba un input lag scăzut la 30 ms), porturile HDMI sunt 4 la numar, procesorul e quad, butoane multe pe telecomanda smart touch.
    Minusurile ar fi calitatea sunetului (nu e asa de buna pe cat ma asteptam, motiv pentru care am coenctat un sistem 5.1), lumina se reflecta pe ecran (chair dacă e unul mat)… si cam atat.
    Per ansamblu e un televizor bun, dar se putea si mai bine.

Comentariile sunt închise.