Samsung 46F7000, TV LED 3D UE46F7000

Samsung 46F7000 e un televizor foarte bun deoarece face din seria F7000. Această serie e una Smart cu tehnologie 3D, CMR foarte bun, sunet clar și puternic. Bineînțeles Smart TVurile aduc un plus de funcționalitate dar și un pachet complet de aplicații. Poate fi găsit în alte părți și sub numele de UE 46F7000, dar ar trebui să coste la fel cât timp are aceleași caracteristici și dotări. Browserul web e destul de util pentru cei care nu au o tabletă sau un smartphone la îndemână. Televizorul se poate conecta wireless la internet dacă aveți un router wireless în special că are WiFi Direct (ca restul modelelor). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa culaorea argintie care e mai elegantă decât acel negru și scoate în evidență mai bine marginile înguste și suportul.

Din față
Din față

Specificații tehnice

Ecranul de 116 cm e foarte mare și se vede și în poza de sus, dar există și modele de 40 inci sau peste 46 inci. În funcție de bugetul vostru, puteți face alegere corectă dar trebuie să știți că toate televizoare F7000 oferă aceleași dotări și caracteristici tehnice. Nu am ce să-i reproșez, poate doar lipsa subwooferului (în caz că nu veți achiziționa un sistem audio 5.1).

Ca și dotări am observat că are un tuner TV digital performant, player integrat, multe porturi HDMI și USB, mufă LAN, wireless și destul de multe caracteristici speciale. Acele caracteristici speciale se datorează faptului că e un televizor inteligent dar și pentru că e performant. Pot spune că astfel de televizoare vor mai evolua în sensul că nu va mai fi nevoie de periferice pe lângă acesta, playere ori boxe.

Tehnologia de conversie a imaginii (din 2D în 3D) e utilă pentru vizionarea filmelor în 3D chiar dacă sunt în format 2D.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: design elegant, claritate superioară, WiFi Direct, multe caracteristici speciale, Smart Hub și multe altele.

Minusuri: prețul e cam mare pentru un televizor de 116 cm, dar cu timpul se va mai ieftini.

Concluzie

Acest Samsung 46F7000 e unul dintre noile televizoare oferite de acest producător, deci aveți din ce alege și cu siguranță veți găsi multe televizoare mai ieftine ca acesta și cu aceeași diagonală. Doar că acelea nu au tehnologie 3D, un CMR de 800 Hz și poate nu nici Smart TV. Vă pot recomanda un kit de montare pentru perete deoarece e destul de mare pentru o măsuță mai mică.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 46F7000, TV LED 3D UE46F7000”

  1. Am acest televizor de aproape un an si nu pot decat sa il recomand. Ecranul e foarte clar la filme Blu-ray, iar televiziunea digitala merge fara vreun repros. Am conectat si consola la el si jocurile merg excelent.

Comentariile sunt închise.