Samsung 46F6510, televizor Smart 3D

Samsung 46F6510 vine ca o alternativă (cu aceleași caracteristici, dar un ecran mare de 46 inci) la 32F6510 și e un televizor premium din seria F care vine cu un design nou și caracteristici de top.
Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un televizor de ultimă generație care poate fi utilizat cu succes pentru a vedea filme la orice calitate, navigat pe Internet și gaming.

Aspect

Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă acest model, însă trebuie menționat că în imagine e un model gri, iar acest UE46F6510 e alb. Piciorul e unul în formă de X, iar pentru a scăpa de el puteți alege un suport TV Hama 12026, 23″- 50″ care nu e deloc scump. Despre design nu aș putea spune că e unul unic deoarece și cei de la LG au un design similar pentru generația 2013. Nu știut care după care s-a luat…

Așa arată această serie
Așa arată această serie

Caracteristici tehnice

Dacă te interesează un televizor cu ecran mare de 46 inci (116 cm) și cu un software inteligent atunci îți recomand acest 46F6510. E foarte bun pentru filme, meciuri și vizualizarea canalelor în format digital deoarece are tuner triplu.
Conectarea la Internet se face fără mari bătăi de cap deoarece are LAN și Wi-Fi Direct, adică nu aveți nevoie de adaptor wireless pentru transferul de fișiere între televizor și tabletă. Mai mult de atât, are browser ca pe calculator, iar dacă vreți să vorbiți online atunci vă puteți folosi de microfonul incorporat.

Păreri pro şi contra

Pro: imaginea e formidabilă deoarece ecranul e LED Full HD, iar softul suportă 3D; vine la pachet cu ochelari 3D; îl poți conecta cu ușurință la Internet; are un player multimedia foarte bun capabil de a reda o mulțime de tipuri ed fișiere multimedia, inclusiv filme *.mkv cu sunet dts; e bun la jocuri, având chiar și un mod de jocuri.
Contra: putea avea mai multe perechi de ochelari.

Concluzie

Samsung a făcut niște televizoare fără egal cu care-ți poți face un home cinema de fără egal. Pentru asta ai nevoie și de un Samsung HT-E4500 care te va ajuta să ai și o audiție plăcută, nu doar vizualizare. Utilizarea televizorului de față nu presupune niște cunoștințe în domeniul IT, dar se adresează în special celor pasionați de așa ceva.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 46F6510, televizor Smart 3D”

  1. Buna ziua.
    Am achizitionat acest produs si am o problema cu el.
    Atunci cind apas pe telecomanda sa schimb programul sau volum aparatul se inchide singur in continuu.Porneste se opreste, mai functioneaza cite putin , iarasi se opreste la atingerea butoanelor de pe telecomanda, poate ma puteti ajuta.Va multumesc.

Comentariile sunt închise.