Samsung 46F6500, televizor LED 3D

Samsung 46F6500 e un televizor modern de tipul Smart care acum e la promoție deoarece se oferă drept cadou un router wireless Linksys EA2700. Principalele atuuri ale acestui televizor ar fi ecranul mare, capabilitatea 3D și faptul că are soft inteligent… printre multe altele.
Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care mi se pare a fi unul corect în condițiile în care vine de la un brand respectat, iar dacă vă încadrați în buget atunci v-aș recomanda și un suport Samsung WMN2000BX/XC, 46″ – 60″ care vă ajută să montați televizorul pe perete.

Aspect

E un televizor cu aspect caracteristic gamei premium de la Samsung deoarece are picior în formă de X care poate fi dat jos dacă vă folosiți de un suport precum cel menționat mai sus.

Cum arată
Cum arată

Caracteristici tehnice

Modelul UE46F6500 e unul foarte bun pentru diferite utilizări (filme 3D, navigat pe Internet, postat pe Facebook, vizionat transmisii digitale și gaming) deoarece are ecran foarte clar și software capabil. Ecranul e unul mare de 116 centimetri care are o rezoluție de 1920×1080 pixeli și un panel foarte clar.
Și sunetul e unul foarte clar, dar nu cred că difuzoarele incorporate sunt un înlocuitor pentru un sistem precum Samsung HT-E4500.

Păreri pro şi contra

Pro: e unul dintre cele mai reușite televizoare din Seria F; raportul dintre preț și calitate e unul mai mult decât bun; vine cu o garanție de 2 ani; vine cu un browser capabil; are suport pentru diferite aplicații; vine la pachet cu ochelarii 3D așa încât să nu trebuiască să cumperi unii; are tuner digital triplu pentru vizionarea transmisiilor digitale de pe antenă, cablu sau satelit.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă te interesează un televizor foarte capabil atunci modelul acesta ar fi unul pe care eu îl recomand. Prețul e unul ok, iar capabilitățile sunt peste cele întâlnite la televizoarele din generațiile anterioare. Chiar dacă vine cu multe funcții, trebuie spus că nu e greu de folosit, putând fi utilizat și ca televizor clasic… de către cei care nu doresc să utilizeze browser-ul sau capabilitatea 3D.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 46F6500, televizor LED 3D”

  1. Eu am modelul de 40 si regret ca nu l-am luat pe acesta de 46. Ce pot spune despre seria F6500 e ca mi-a intrecut asteptarile fiind usor de utilizat si imaginea e una clara ca lacrima la filmele 3D.

Comentariile sunt închise.