Samsung 43MU6102, model MU6102 cu ecran de 108cm

Au ajuns noile televizoare de la Samsung și aici mă refer la modelele MU6102 din seria 6 din 2017. Un model din această serie e Samsung 43MU6102 (UE43MU6102KXXH), dar mai există 40, 50, 55 și 65 (după diagonală).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și vine cu o mulțime de facilități la pachet. De asemenea e și subțire, lucru care se poate vedea din lateral.


Facilități

43MU6102 Vine cu HDR Premium, UHD 4K, Pur Color și telecomanda Smart Remote model TM1750A.
Dacă în trecut nu toate televizoarele UHD erau UHD (sună ciudat), însă cu 2017 lucrurile se vor schimba. Acest model are rezoluție 3840×2160 pixeli, suport pentru UHD Up-Scaling (acest lucru e posibil grație procesorului quad core) și PQI 1300.
Prin facilitatea PurColor se obține experiența unei culori naturale, iar în acest fel vei privit toate culorile naturii în cele mai bune detalii.
HDR ne ajută să vedem imagini cu detalii realiste. Aceasta fiind diferența dintre convențional și HDR.
Telecomanda e una inteligentă foarte similară unui iPod și cu ajutorul acesteia pot fi controlate toate dispozitivele conectate la TV. Mai mult, se poate utiliza și Controlul vocal (telecomanda are microfon).
Acest model sin seria 6 are 3 porturi HDMI și 2 USB-uri pe partea de conectică.

Avantaje

Vine cu tuner dublu de tipul DVB-T2/C, iar pentru cardul CI există Slot CI.
Nu consumă mult curent, având clasa A de eficiență energetică cu un consum anual de 190W, iar senzorul Eco ajută și el destul de mult.
Imaginea e una de calitate superioară, iar acest lucru trebuie mulțumit avansului tehnologic, diagonalei și multitudinii de funcții incorporate.
Costul nu e așa de mare având în vedere facilitățile și calitatea. Se poate spune că beneficiem de un incredibil raport între preț și calitate.

Concluzie

Pentru cei cu un buget redus, dar care vor să vadă conținut din orice sursă (net, cablu HD, laptop, player Blu-ray etc) acest model ar fi recomandarea mea. Softul e unul Tizen special optimizat pentru televizoarele Samsung și veți vedea că rulează chiar mai bine decât Android.
Acesta e unul dintre cele mai ieftine televizoare ale anului 2017 și chiar dacă nu e QLED (precum 49Q7F) pot spune că-și merită banii.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 43MU6102, model MU6102 cu ecran de 108cm”

  1. Momentan am vazut ca nu e un pret oficial pentru aceste televizoare. Sunt curios care va fi pretul de vanzare al acestor modele.
    Am un model din 2015 care arata destul de mult cu acesta avand picior in forma de X dar vreau sa il inlocuiesc cu ceva ma mare… eventual de 49 inci.

Comentariile sunt închise.