Samsung 42F5000, televizor LED de 107 cm

Samsung 42F5000 e un televizor LED de 107 cm care nu e un Smart TV cu tehnologie 3D. Nici nu putem avea pretenții la un așa preț și la o astfel de diagonală. Se numește și UE42F5000, însă e vorba de același model cu aceleași caracteristici. Dacă vi se pare prea scump, puteți aștepta o promoție sau alegeți un model lansat anul trecut. Spre deosebire de anului trecut, oferă un o claritate mărită și DTS. Acestea sunt dotări standard care le găsiți pe toate modele acestui an. Deasemenea, toate oferă posibilitatea vizionării filmelor de pe memoria USB. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se observă că designul nu e cu mult mai diferit față de seriile lansate anul trecut, doar că marginile sunt mai înguste iar calitatea imaginii e îmbunătățită.

Din față
Din față

Specificații tehnice

Imaginea e una iluminată cu LED și are rezoluție FullHD. Tehnologiile incorporate sunt excelente dar nu le voi mai enumera deoarece sunt destul de cunoscute și le întâlniți la toate televizoarele din această serie. Bineînțeles, există modele mai mari dar și mai mici din seria F5000. Sonorizare e de calitate și puternică având în vedere difuzoarele și tehnologiile.

Ca și dotări are: un tuner TV performant, player multimedia integrat, destule porturi și conexiuni. Nu vine cu WiFi Direct deoarece nu are Smart Hub și browser web. Dacă vreți ulterior să vi-l transformați într-un Smart TV, un media player performant cu Android ar fi cea mai bună soluție. Însă, un SMart TV e mai ieftin decât un TV cu media player extern. Alegere e a voastră însă dacă aveți deja o tabletă sau un laptop nu cred că veți mai sta pe net și pe tv.

Caracteristicile speciale sunt după cum urmează: oprire automată, căutare automată canale, salvare canale pe USB, EPG, mod sport, senzor Eco etc. Mai sunt și altele dar o parte din ele vi le-am mai menționat și sus.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: claritatea 100 Hz, player multimedia incorporat care suportă subtitrări, PIP, imagine generoasă etc.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest Samsung 42F5000 e una dintre cele mai bune modele fără Smart Hub ori tehnologie 3D deoarece oferă tehnologii de imagine avansate. Jos puteți viziona o prezentare a noilor serii non-Smart, dacă le pot spune astfel. Seriile Smart TV au serii superioare dar și prețuri pe măsură.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung 42F5000, televizor LED de 107 cm”

  1. Salut, intre acest televizor 42f5000 si un Sony KDL-40R470 care ar fi alegerea ideala? M-ar interesa un tv cu o calitate f buna atat la conectarea la rds cu decodor hd si hdmi cat si la calc cu conectare hdmi.
    Multumesc.

  2. buna, am achizitionat un led Samsung 39F5000, claritatea e f buna doar ca in toate cele 4 colturi apare o umbra, greu sesizabila dar exista, pe culoarea alb se observa mai bine…e defect de fabricatie? trebuie sa returnez produsul? poate sa avanseze chestia asta?
    multumesc pt eventualele raspunsuri.

Comentariile sunt închise.