Samsung 40M5002, TV de 100cm cu rezoluție FHD model M5002

Samsung 40M5002 e un televizor apărut în anul 2017 și face parte din gama modelului M5002 (seria 5). E un televizor de bază care poate fi utilizat ca monitor și care are tuner digital dublu.
Se adresează celora care vor să treacă de la televizor cu tub catodic la LED. Instant se va vedea o diferență de calitate a imaginii și de consum de curent. Imaginea e mult mai clară, iar consumul de curent e mult inferior.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care e numai bun pentru posturi TV la calitate HD și filme FHD. În cazul în care nu aveți loc pentru un ecran de 100 cm există alternativa de 80cm.


Avantaje

Poate fi montat pe un perete deoarece are suport pentru Vesa 200×200. Acest lucru e foarte util întrucât se face loc liber în cameră.
Playerul integrat e unul avansat întrucât poate reda o mulțime de formate, iar codecul DTS e unu care face posibilă redarea sunetului din fișiere *.mkv. De asemenea suportă și subtitrări.
Tunerul integrat e unul capabil de a afișa posturi TV la calitate HD de la cablu ori televiziunea cu emitere terestră. Are și Slot CI+ pentru cardul de de la furnizorul de cablu.
Vine cu porturile necesare conectării dispozitivelor populare, iar aceste porturi sunt HDMI, USB, ieșire audio digitală etc.

Dezavantaje

Nu are soft smart și nici aplicații de bază pentru Netflix sau Youtube. Aceste neajunsuri pot fi compensate prin utilizarea unui player multimedia, Chromecast ori prin conectarea unui laptop la portul HDMI.
Rezoluția ecranului nu e 4K, dar de la o anumită distanță nu se deosebește diferența dintre 1080p și 4k.
Are PQI 200, lucru care presupune că are o calitate a imaginii decentă.

Concluzie

Televizorul 40M5002 e pentru cei interesați de un model cu ecran mare care să se integreze perfect în sufragerie.
E ușor de folosit de oricine întrucât are doar funcții de bază, iar din această cauză ar fi perfect și ca un cadou pentru cei care nu le au cu tehnologia.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 40M5002, TV de 100cm cu rezoluție FHD model M5002”

  1. acest model 40m5002 mi se pare potrivit pentru utilizatorul de rand. are soft smart, dar inglobeaza si tehnologii noi pentru imbunatatirea imaginii. pentru mine cel mai util e netflix si rezolutia 4K.

Comentariile sunt închise.