Samsung 40H6410, Smart TV UE40H6410 de 101cm

Pentru cei interesați de un televizor modern de 101 centimetri care să aibă diverse facilități smart acest model Samsung 40H6410 ar fi o recomandare din partea mea. Nu doar e Smart TV, ci are rezoluție Full HD care o să fie numai bună pentru filmele de înaltă definiție. E mai deosebit față de alte modele deoarece e alb, însă acest aspect nu contează prea mult deoarece rama e una foarte subțire.

Modelul acesta e disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar dacă vă interesează modelul pe negru atunci trebuie știut că acela e 40H6400. Alternativa are un preț cu vreo 100 lei mai mic, dar și arată puțin diferit deoarece piciorul arată altcumva.

Televizorul
Televizorul

UE40H6410 (așa cum e numit în Europa) e un model cu ecran de 40 inci și cu caracteristici superioare de imagine cum ar fi CMR 400. Dacă o să vreți să conectați aparatul la internet atunci acest lucru se va putea face și prin intermediul portului wireless deoarece îl are integrat. Poate fi utilizat și pentru convorbiri Skype, iar dacă în pauzele publicitare o să doriți să intrați pe un site anume atunci acest lucru o să fie posibil mulțumită browser-ului web.
Dacă vreți să vă uitați la diferite canale TV atunci trebuie menționat că pot fi văzute și la calitate HD deoarece TV-ul incorporează tuenere diverse cum ar vi DVB C, T și S2. S2 e pentru satelit, iar C e cel care e important în România.

E un televizor perfect pentru filme 3D și jocuri, are ochelari 3D la pachet, nu costă prea mult, iar utilizarea sa e foarte simplă.
Din păcate suportul sau picioarele nu prea sunt pe gustul meu, dar nu vă oprește nimeni să le luați jos și să montați televizorul pe un perete.

De final pot să zic despre acest model din seria H6410 că e unul foarte avansat care incorporează până și procesor quad core așa încât experiența să fie cât mai fluidă. Pentru o privire mai bună asupra acestui televizor vă recomand să vizionați preview-ul alăturat.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 40H6410, Smart TV UE40H6410 de 101cm”

  1. E un televizor foarte bun si ieftin in acelasi timp. Cine s-ar fi gandit ca vom putea cumpara un televizor 3d cu caracteristici smart la un pret de sun 4000 lei. Se poate face si interactiv cumva cu kinect de la xbox.

Comentariile sunt închise.