Samsung 40H5000, TV LED UE40H5000

40H5000 de la Samsung e un nou televizor din seria H a anului 2014. Samsung 40H5000 are un ecran de 40 inci (după cum se vede din cod) și din păcate nu are soft inteligent, dar plusează pe partea de calitate a imaginii și prin playerul multimedia capabil.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat complex și simplu în același timp. Dacă vreți să faceți un cadou unei persoane vârstnice atunci acest televizor ar fi o ideea datorită faptului că are niște meniuri clasice și ușoare de navigat.
Pentru a vă face o părere despre cum arată am postat alături o poză cu acest model, iar la final e un clip care prezintă mai în detaliu acest televizor.

TVul
TVul

În trecut televizoarele nu aveau suport dts însă acest lucru nu e valabil și pentru acest model întrucât pe partea de sunet are așa ceva. La capitolul imagine se laudă cu un ecran de 40 inci a cărui rezoluție e de 1920×1080 pixeli, și din această cauză e perfect pentru cineva în căutarea unui TV care să fie bun pentru filme Blu-ray sau meciuri.
Iar, dacă vrei să urmărești transmisii digitale atunci tunerele digitale DVB C și T or să te ajute în acest sens.

Atuurile modelului acesta pot fi văzute de mai sus, iar altele ar fi playerul integrat cu caracteristicile ConnectShare USB și HDD. Nu trebuie neglijat nici consumul de curent care e unul mic, iar dacă o să vrei să îl pui pe un perete atunci greutatea mică o să-ți fie de folos.

Televizoarele Samsung sunt foarte populare datorită prețurilor mici, dar și a multitudinii de dotări cu care vin la pachet. Modelul UE40H500 e unul pe care eu îl recomand fără rețineri celora care vor să se bucure de filme. NU trebuie să ai ezitări că nu e Smart TV deoarece această facilitate e mia mult de marketing, iar dacă vrei un soft mai smart atunci poți opta pentru un player cum sunt acelea cu Android (vezi aici modele compatibile) și așa o să beneficiezi de porturi de rețea și de acces la diferite servicii online.

Un comentariu la „Samsung 40H5000, TV LED UE40H5000”

  1. Am si eu acest televizor si pot spune cu mana pe inima ca e cel mai bun. Nu duc lipsa de caracteristici smart pentru ca daca vreau sa intru pe net atunci intru de pe telefon.

Lasă un comentariu