Samsung 40ES7000

Acest televizor LED 3D Samsung 40ES7000 e unul din recomandările mele pentru cei care vor un model cu care să interacționeze și nu ar dori să dea prea mulți bani pe un TV. Deci acesta e o alternativă mai accesibilă la seria ES8000 care e cea mai bună serie a momentului. Chiar dacă nu are același design, e forte elegant după cum se poate observa în pozele de jos iar deosebirea majoră între ele ar fi piciorul care în caz e în formă de X. Chiar dacă  UE40ES7000 nu e cel mai mare din serie, e la fel de funcțional ca și restul modelelor. Cu acesta puteți accesa diverse cu ajutorul mâinii, vocii sau telecomenzii. 40ES7000 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Smart Hub

Specificații tehnice

Vine cu tehnologii de imagine precum 3D HyperReal Engine, 800Hz CMR, Wide Color Enhancer Plus, Full LED etc. Deci acestea oferă o claritate ceva mi bună iar datorită faptului că e foarte subțire, nu cred că are competiție (în același buget). Tehnologia de conversie a imaginii o veți găsi pe majoritatea Smart TV-uri de peste 3.000 lei și e ideală dacă vreți să vă transformați camera într-un mic cinema. Pe partea de audio îi lipsește doar subwooferul incorporat dar având în vedere cât de subțire e, nu putem avea pretenții la o astfel de dotare. dar și așa, mă gândesc că optați pentru un sistem audio 5.1 simplu sau 3D.

E dotat cu un tuner TV foarte performant – DVB-T/C/S2. Playerul integrat poate fi folosi ca un media player cu interfață USB și are și funcție de înregistrare. Pe partea de conectivitate acest Samsung 40ES7000 are Scart, trei HDMI-uri, trei USB-uri, CI+, RJ45, Wireless etc. Acestea vă pot fi de folos atunci când conectați un HDD extern, un media player, o consolă, o mufă de rețea (internet) sau să-l folosiți ca un TV obișnuit.

Are o mulțime de caracteristici speciale: Smart Hub cu aplciațiile sale, Skype, browser Web, Social TV, Connect Share Movie, WiDi, Timer, DLNA și multe altele. NU cred că are rost să le enumăr că și așa nu-i lipsește nimic.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți interacționa cu el, vine cu ochelari 3D (două perechi), Wi-Fi Direct, poate reda filme de pe medii de stocare USB, vine cu toate porturile și tehnologiile necesare.

Minusuri: nu oricine și-l poate permite.

Concluzie

Acest Samsung 40ES7000 e un model foarte reușit nu pentru că e scump ci pentru că astfel de dotări nu veți găsi pe modelele de anul trecut și competiția (modelele de la ceilalți producători) nu se pot compara cu acesta, că să mai zis de cele din seria ES8000. Jos am pus o prezentare a seriei ES7000:

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Samsung 40ES7000”

  1. … nicaieri nu-l vei gasi sub acest pret, care, din punctul meu de vedere este un pret corect… la 3500lei iti cumperi 40es6100, poate, in vreo promotie 40es6710…

  2. Nu stiu ce sa aleg intre ue40es6800 si ue40es7000. Diferenta de pret e destul de mare (2850 fata de 4050). Ce ziceti, se merita aceast diferenta?? Nu imi este de folos camera si comenzile vocale, la es7000 cel mai mult ma incanta faptul ca este compatibil cu evolution kit, si cmr800hz. In rest nu este nicio diferenta fata de es6800. Deci, se merita? Multumesc

Comentariile sunt închise.