Samsung 40ES6710

Acest televizor LED 3D Samsung 40ES6710 e unul de ultimă generație în special că a fost prezentat anul acesta alături de alte modele. UE40ES6710 are un design foarte elegant pe alb cu picior în formă de x și e pe argintiu. Există variantă atât mai mari cât și mai mici la acesta însă acesta are o dimensiuni potrivită. Acest Smart Tv e unul cu tehnologie de conversie 3D, deci puteți viziona imagini 3D fără a cumpăra un film în format 3D. Dar poate fi folosit fără probleme ca unul clasic (cu imagine 2D) deoarece are Tuner TV și player multimedia incorporat. E însoțit și de funcția Connect Share Movie care vă permite să vizionați filme de pe memorii USB sau HDDuri externe. 40ES6710 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din lateral
Din față

Specificaţii tehnice

Bineînțeles e vorba de un LED de 101 cm care presupune o diagonală de 40 inci. Pe partea de audio acesta are două boxe de 10 W fiecare, DTS 2.0, SRS TheaterSound HD, Dolby Digital Plus, filtru pentru zgomot etc. Caracteristicile de imagine sunt foarte bune: rezoluție Full HD, Wide Color Enhancer Plus, 3D HyperReal Engine dar și altele. Mai sunt și alte tehnologii de imagine și sunet dar cu siguranță nu veți întâmpina probleme atunci când rulați un filn Blu-Ray. Bineînțeles aveți nevoie de un BD player extern.

E dotat cu Tuner TV digital, redare PAL/SECAM și intrare antenă. Ca și conectori are: LAN, Wireless, Scart, composite, trei USBuri, HDMI, CI, minijak etc.   Aceste porturi le veți găsi și la alte modele similare sau chiar și mai ieftine însă caracteristicile sale speciale le veți găsi doar la Smart TV-uri. Acestea sunt: Smart Hub, Apps, browser Web, AllShare, Wi-Fi Direct, PIP etc.

Odată ce optați pentru acest Samsung 40ES6710, nu sunteți obligați să vă luați obligatori și un media plyer extern deoarece puteți rula filme, melodii și fotografii de pe USB (Connect Share Movie).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: primiți două perechi de ochelari 3D, arată foarte bine, e un Smart TV îngust/subțire și se potrivește perfect într-o cameră foarte luminoasă.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Samsung 40ES6710 e un Smart TV foarte reușit care vine cu toate tehnologiile necesare iar prețul său e e justificat de funcționalitatea sa, în special că puteți accesa internetul prin intermediul aplicațiilor sau browserului. Pentru a face asta aveți nevoie doar de un router wireless.

Un comentariu la „Samsung 40ES6710”

  1. Am reusit sa-l vad expus intr-un oarecare mall din Buc si am observat ca imaginea e de foarte buna calitate si cred ca bate orice LG la acest capitol. AM vazut ca are dotarea 3d dar nu am reusit sa testez sa vad cat de clare sunt filmele 3d.

Lasă un comentariu