Samsung 40EH5450, TV LED UE40EH5450

Un televizor din seria nouă a celor de la Samsung e televizorul LED Samsung 40EH5450 și se evidențiază prin caracteristici cum ar fi browser-ul web, conexiunile de rețea (din câte am văzut e Wireless Ready). Acest UE40EH5450 nu costă deloc mult pentru ce poate și singurele lucruri care îi lipsesc sunt portul wi-di, dar și capabiliatea 3D. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi → și nu cred că e prea mare penrtu un TV care arată foarte bine și care e din anul 2012.

Poze

Modelul UE-40EH5450 arată foarte bine și acest lucru se poate vedea din imaginile alăturate. Piciorul nu e tocmai pe gustul meu, însă dotările sunt. Ecranul e unul are de 101 centimetri și are tehnologie LED, iar datorită acestei tehnologii consumul e unul mic de 62W. Aspectul TV-ului e unul modern caracteristic Samsung și nu o să găsiți un TV care să arate la fel de bine ca acesta în acest interval de preț.

Din lateral
Din față

Specificaţii tehnice

40EH5450 e un televizor modern cu multe dotări cum sunt funcția ConnectShare, Smart Hub și capabilitatea de a utiliza Skype. Vine dotat cu tuner DVB C și DVB T și datorită acestor tunere să puteți vedea posturi HD. La unele firme de cablu o să aveți nevoie și de un decodor sau un card CI.

Păreri pro şi contra

Pro: arată destul de bine; ecranul e unul mare și spre deosebire de alte modele acest televizor are un consum mic de curent; are suport pentru dts care e o caracteristică care ține de sunet; are numeroase porturi printre care se numără HDMI; are o garanție de 24 de luni și se poate extinde la 48 de luni dacă vreți un plus de siguranță (această extensie se face contra cost).
Contra: nu are capabilitate 3D și nu știu cât de capabil e playerul intern (prin asta mă refer la faptul că nu știu dacă poate reda la zi toate tipurile de fișiere media populare, dar e posibil ca un update la firmware să rezolve această posibilă problemă).

Concluzie

În momentul de față nu există prea multe poze cu acest model, însă există câteva poze oficiale care ne pot face o părere despre cum arată aparatul. Fiind un Smart TV eu l-aș recomanda în principal persoanelor tinere deoarece meniurile sunt oarecum complicate pentru un senior de 75 de ani. Poate fi conectat în mod wireless la Internet, dar adaptorul nu e inclus în pachet, iar TV-ul e unul Wireless Ready.

4 comentarii la „Samsung 40EH5450, TV LED UE40EH5450”

  1. „… si nu stiu cat de capabil e playerul intern” – asta nu inteleg de ce e un aspect contra al produsului, este un aspect contra al recenzorului!
    Cu cat e mai de calitate recenzia, cu atat e mai credibila!

    Totusi am o intrebare legata de rasfoirea internetului!
    Se poate accesa neconditionat internetul, adica pot accesa orice pagina de pe net? Intreb asta fiindca din ceva teste de mai demult am vazut ca nu are capacitate de afisare a paginilor HTML5 si FlashPlayer.

    Multumesc in avans!

  2. Are browser web si asta presupune posibilitatea vizualizarii oricarei pagini web. Youtube merge, dar din cate am inteles Youtube are si varianta HTML5.

Lasă un comentariu