Samsung 40EH5000, TV LED

Televizorul LED Samsung 40EH5000 e varianta de 40 de inci a seriei 5000 și care din păcate nu e un Smart TV. Motiv pentru care nu va fi prea scump dar din păcate nu are acces la internet sau diverse aplicații instalate pe el. Defapt, e un TV obișnuit cu o diagonală mare, tehnologie avansată de imagine, design nou și câteva caracteristici tehnice foarte interesante. O alternativă mai mică și accesibilă e 32EH5000 care arată la fel și oferă în mare cam aceleași dotări. Dacă doriți să optați pentru acesta, vă recomand un sistem home cinema cu Blu-Ray player 3D în special dacă doriți să puneți televizorul într-o cameră foarte spațiosă. Astfel veți avea un mini cinema la voi acasă și puteți invita diverși prieteni. 40EH5000 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Jos se poate observa un model foarte similar cu acesta și ca să vă faceți o idee despre acesta.

Cam așa arată

Specificații tehnice

Pe partea de audio acest Samsung 40EH5000 oferă două difuzoare de 10W, SRS Theater Sound, Dolby Pulse și Dolby Digital Plus. Dar se pare că nu prezintă DTS 2.0 și deci aveți nevoie de un sistem home cinema performant pentru a viziona filmele de tip Blu-Ray și nu doar un player BD. Ecranul său are o diagonală destul de mare – 101 cm (40 inci). Claritatea imaginii se datorează tehnologiilor Wide Color Enhancer Plus, HyperReal Engine și a contrastului dinamic Mega. Oricum la un așa preț nu cred că putem avea pretenția la un player multimedia avansat, însă vine cu funcția Connect Share.

Conectorii săi sunt după cum urmează: un USB, composite, Scart, două porturi HDMI, CI etc. Aceste porturi sunt la fel de importante ca și tehnologiile prezente pe televizor deoarece nu dispune de tehnologii wireless. Alte caracteristici ale sale care pot fi de folos sunt: oprirea automată, timerul, senzorul Eco și modul pentru jocuri.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecran de 101 cm, imagine foarte clară, marginile sunt înguste motiv pentru care TV-ul e mai mic pentru aceeași diagonală și îi oferă o oarecare eleganță.

Minusuri: putea fi mai accesibil având în vedere că nu poate reda filme de pe USB. (Are firmware mai nou care poate reda filme.)

Concluzie

Acest Samsung 40EH5000 e un model de dimensiuni generoase și aici mă refer doar la ecranul său deoarece e un model subțire și cu un design nou. Poate fi ușor confundat cu alte serii dar cu siguranță nu se poate compara cu Smart TV-urile.

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Samsung 40EH5000, TV LED”

  1. Un televizor foarte bun care vine la un pret fara egal. Negrul e cu adevarat negru si din aceasta cauza il recomand cu caldura in cazul in care vreti un televizor pentru filme. Un lucur care il recomand in plus ar fi si un sistem audio suround pentru ca sunetul sa fie mai bun,

  2. Il am din 12.11.2012 si sunt foarte multumit de el. Am stiut ca nu este un smarttv, dar sunt foarte dezamagit deoarece nu pot sa-l leg la net nici macar wifi. Cu stima

  3. Apropos revin cu inca o nemultumire: nu are timer de pornire la ora preferentiala…pacat nu stiu daca mai exista vreun tv led full hd peste 2000 ron care sa nu aiba functia asta. Pace

  4. Are capabilitate DTS 2.0, e unul din punctele tari ale Samsung. In fine, era, ca acum, in 2013, nici LG nu mai are probleme in a reda sunet DTS.

  5. Studiu de caz:televizor Samsung ue 40 d 5000.Dupa 8 luni de la iesirea din garantia de 2 ani,s-a stricat:defectul f.urat:panelul sau displayul cum i se mai spune tubului.Reparatia ma costa cat pretul televizorului aproape 2650 ron.Va da-ti seama ca nu am putut sa-l repar deoarece nu am bani,locuiesc intr-un oras f sarac unde nu sunt locuri de munca si banii se castiga f greu.Ma simt furat,am pierdut f usor o suma mare de bani si intreb pe cei din conducerea ”Samsung” cu ce am gresit cand am facut aceasta alegere de bun simt avand mare incredere in acest brand la data respectiva(oct.2011)putand sa achizitionez orice alt tv de la o firma concurenta-Sony,Panasonic…etc.Domnilor ce vindeti :becuri,jucarii…astept un raspuns Marian Bibicu-Braila.

Comentariile sunt închise.