Samsung 32M4002, televizor cu PQI 100 și rezoluție HD

Samsung 32M4002 face parte din seria M4002 a anului 2017. E un televizor cu PQI 100, iar din acest lucru ne putem da seama că e vorba despre un televizor ieftin pentru cei care vor să facă trecerea de la un TV vechi la LED. O să vedeți că televizoarele acestea noi au culori mai bune și un consum de curent foarte mic.
Este un televizor de bază cu ecran plat și cu tuner TV dublu. Ecranul e unul numai potrivit cu o dimensiune medie (81cm reprezintă o diagonală medie întrucât românii preferă televizoare de peste 100 cm).

Aparatul 32M4002 vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci și unul care afișează o imagine de calitate. Din imaginea de alături poți vedea cum arată acest model, mai exact că are o ramă subțire și suport ok.


Avantaje

Vine cu un player multimedia ok fiind vorba despre unul cu caracteristica ConnectShare, iar acest lucru presupune că poate reda o multitudine de formate uzuale.
Costul de achiziție e unul mic și se datorează faptului că vine doar cu dotări de bază, deci nu are soft smart și nici rezoluție UHD.
Poate fi utilizat pe post de monitor prin conectarea unui laptop la VGA ori la unul din porturile HDMI.

Concluzie

Televizorul 32M4002 de la Samsung e unul al anului 2017 pentru cei neinteresați de sisteme de operare avansate, rezoluție 4K ori ale facilități. Vine doar cu cele mai importante lucruri cum ar fi port HDMI, tuner digital și posibilitate montare pe perete (are suport Vesa 100×100).
Poate fi un cadou pentru părinți ori un TV de pus în bucătărie. În cazul în care vreți să îl dotați cu soft inteligent ori cu alte lucruri de genul recomand un player multimedia.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 32M4002, televizor cu PQI 100 și rezoluție HD”

  1. Pe langa televizoare cu QLED au scos si dinastea obisnuite. La prima vedere pare un pret de precomanda si probabil ca in timp acesta va scadea ori creste.
    Ca facilitati post spune care cele mai importante lucruri, dar nucred ca e de iertat ca nu are aplicatie Netflix si browser web, chiar daca aceste lucru pot fi obtinute prin conectarea unui player (care costa vreo 300 ron).
    Mi-ar placea ca in urmatorii ani toate televizoarele sa vina cu soft smart lasand la atitudinea clientului daca vrea sau nu sa il foloseasca.

Comentariile sunt închise.