Samsung 32H5500, TV Smart UE32H5500

Samsung a lansat noua serie de televizoare din anul 2014, iar această serie e identificată prin litera H. Modelul Samsung 32H5500 e unul care face parte din acestă serie și e un Smart TV cu procesor quad core și conexiune wireless integrată. Poate fi utilizat pentru navigat pe web, vizionat filme Blu-ray și vizionat posturi TV la calitate HD deoarece are tunere digitale incorporate.

Modelul acesta e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi », la acest cost noi primind un televizor care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri când vine vorba despre de web browsing și de vizionat filme la înaltă definiție. Nici nu e dificil de montat pe un perete deoarece are o greutate mică de 5,3 kilograme.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de caracteristici acest TV se poate lăuda cu un ecran mare de 32 inci (80-81 centimetri), soft inteligent și hardware foarte puternic. Dacă televizoarele din generațiile anterioare aveau procesoare dual core, acestă serie vine cu quad core.
Normal că are suport DTS (pe partea audio), iar difuzoarele au o putere de 10W fiecare așa încât tu să te bucuri de un sunet clar, dar și puternic. Normal că dacă o să conectezi un sistem 5.1 atunci sunetul o să fie și mai calitativ.

Lucrurile care le vei aprecia la acest model e mulțimea de facilități, prețul incredibil de mic, că vine cu facilități noi și că vine de la un brand de încredere. Din păcate refresh-ul nu e cel mai bun deoarece are CMR de 100 Hz, lucru care înseamnă că nu e tocmai perfect pentru jocurile de pe consolă, însă depinde și de joc.

Ca o concluzie referitoare la acest model pot spune că e unul care arată bine, dar nu așa încât să deranjeze vizual cu diferite rotunjimi. O să-ți placă foarte mult la el software-ul deoarece e unul inteligent care facilitează vizionarea filmelor de pe dispozitive portabile, dar îți oferă acces la conținut web. Deci, în pauzele publicitare o să poți naviga pe Internet sau verifica profilul de pe o rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 32H5500, TV Smart UE32H5500”

  1. Chiar am ramas masca cand au citit ca are quad core. E mai tare decat calculatorul meu. Nu stiu ce se intampla cu tehnica asta dar vad ca progreseaza foarte mult pe partea de entertainment.

Comentariile sunt închise.