Samsung 32F6510, Smart TV de culoare albă

Samsung 32F6510 e un televizor Smart cu conversie 2D-3D și care face parte din F6510. Arată la fel ca și F6500 doar că aceasta e pe alb, iar caracteristicile sunt aceleași. Trebuie să știți că varianta UE32F6510 e același model doar că are acel UE în față. Faptul că e un Smart TV puteți folosi aplicații, naviga pe web prin intermediul browserului web și multe altele. Deasemenea calitatea imaginii e mai bună decât la un televizor obișnuit deoarece are și tehnologie 3D. Această tehnologie necesită un refresh mai mare dar și alte caracteristici îmbunătățite. Oricum, claritatea imaginii e splendidă și poate fi folosit și ca monitor pentru consolă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se observă în pozele de jos indiferent de diagonală, designul e același iar suportul a mai fost folosit și la modele seriei precedente (de anul trecut). Însă, restul designului e nou, adică aduce margini înguste și transparente (se poate observa în poza a doua).

Așa arată această serie
Așa arată această serie
Marginile
Marginile

Specificații tehnice

Televizoarele LED sunt la modă deoarece consumă puțin, sunt subțiri și oferă un contrast decent. Am observat că pe partea de sunet se descurcă decent chiar și cu boxele sale de 10 W fiecare.  Nu am ce să-i reproșez la capitolele audio și video deoarece nu-i lipsește nimic. Trebuie să știți că nu e un televizor 3D Ready ci unul cu conversie a imaginii. Acele televizoare a fost pentru scurt timp pe piață și care nu prea erau populare. Nu vă recomand modelele 3D Ready deoarece acelea pot reda filme 3D la o calitate bună dar nu le convertesc pe cele 2D în 3D. Deci, cu acesta puteți viziona chiar și meciuri de fotbal în mod 3D dar aveți nevoie să folosiți niște ochelari speciali.

Porturile sunt multe și diversificate: 4 HDMIuri, 3 USBuri, ieșire căști, Scart, composite etc. Majoritatea caracteristicilor speciale sunt cele oferite de Smart TVurile de la Samsung, motiv pentru care nu le voi mai enumera.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: apreciez designul Slim care iasă ușor în evidență, puteți interacționa cu el datorită funcțiilor inteligente, are WiFi Direct (nu mai e nevoie de adaptor), 400 Hz etc.

Minusuri: pentru un televizor de 80 cm prețul e cam mare, dar în mare parte e justificat.

Concluzie

Acest Samsung 32F6510 e unul dintre multele televizoare lansate anul acest producător și care impresionează prin funcțiile sale standard, calitate și claritate. Toate televizoare lansate anul acest au cel puțin 100 Hz, Connect Share Movie, DTS și un design mai elegant (cu margini înguste).

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung 32F6510, Smart TV de culoare albă”

Comentariile sunt închise.