Samsung 32ES6710

Un televizor care arată foarte bine, iar imaginea care o afișează e de cea mai bună calitate e acest TV LED 3D Samsung 32ES6710. E un model din 2012 și se evidențiază prin caracteristici cum ar fi capabilitatea 3D, funcționalitatea de a converti 2D în 3D, CMR-ul de 400 herți, playerul integrat de tip ConnectShare și capabilitatea Smart TV. În opinia mea nu costă deloc mult deoarece are un
preţ bun Vezi prețul special de azi » și la acești bani nu puteai lua mare lucru anul trecut… cu atât mai puțin un SmartTV de tip 3D.

Poze

UE32ES6710 e un tv de culoare albă-gri, dar s-ar putea să apară și modele pe negru. Ecranul său e unul foarte mare de 80-81 centimetri și având suport Full HD o să puteți viziona filme 1080p fără probleme. Mi-ar fi plăcut să pun și un preview de tip video însă e un model foarte nou și de aceea nu există încă clipuri cu el pe YouTube.

Din lateral
Din față

Specificaţii tehnice

UE-32ES6710 e un televizor care arată foarte bine și vine cu multă tehnologie utilă. Dacă avea un preț de peste 5000 lei atunci nu cred că era prea accesibil, dar așa cred că în vreo câteva luni va deveni cel mai vândut electrocasnic de tip TV. Cred că va fi destul de bun și la jocuri deoarece are un refresh destul de bun însă nu știu dacă nu va trebui dezactivată opțiunea de CMR în jocuri ori trecut pe modul Game.

Păreri pro şi contra

Pro: are tehnologia wi-fi direct care presupune că are integrat adaptorul wireless; prețul nu e deloc mare; garanția se poate mări la mia mult de 2 ani; greutatea e una mică de undeva la 8 kilograme; e Smart TV cu browser și suport pentru diferite rețele de socializare populare; playerul intern e destul de bun și poate reda chiar și sunet dts 2.
Contra: se pare că nu are wi-di.

Concluzie

UE 32ES6710 e un televizor despre care spuneam că în curând va ajunge în topul vânzărilor și nu cred că greșesc făcând această afirmație deoarece are multă tehnologie despre care multă lume spune că e utilă. Cu un astfel de televizor o să puteți vizita site-urile preferate în pauzele publicitare și eventual să vă verificați contul de Facebook.

Te-ar mai putea interesa

10 comentarii la „Samsung 32ES6710”

 1. Nu cred ca un pret de 33 milioane e prea mare pentru un astfel de aparat insa trebuie sa remarc ca ecranul de 32 de inci e cam mic daca ai un living foarte mare. Eu stau in cumpana inca deoarece inca nu a aparut un model de diagonala mai mare care sa aiba ce are acesta sau poate ma insel.

 2. @Nașul: cum pot afla dacă un televizor are sau nu WiDi? Ce televizor cu WiDi recomanzi? Ce părere ai despre adaptoarele WiDi?

  Mulțumesc,
  Alex.

 3. Ar trebui să aibă un acțibild cu WiDi. Există aici câteva modele de la LG destul de bune.
  Eu știu doar de acest acest [2] adaptor Belkin, dar nu mă pot exprima deoarece nu l-am testat.

 4. per ansamblu nota 9 , ca plusuri – panel-ul este perfect se vede din orice unghi clar , full hd, playerul este perfect,reda mp4,avi,mkv cu sub. si diacritice,skype,poti atasa mouse ori tastatura bluetooth pentru browser,poti da share in reteaua din apartament apoi rulezi direct din tv.
  ca minusuri – browserul este primitiv,aplicatia youtube este de tot rasul,fontul de la sub. este pe alb si mai avea nevoie de inca o onitate sa maresti,inclusiv schimbarea culorii(in galben),daca ai imagini multe albe nu se vede sub.,cu noul update de firmware T-MST10PDEUC-1030.0 televizorul se misca undeva la 20% fata de vechiul firmware,aplicatiile merg extrem de greu,browserul incarca paginile in zeci de secunde. la ultimul firmware T-MST10PDEUC-1031.0 facut ieri a inceput sa se miste ca la inceput,adica bine,lipseste totusi inca o majorare de font la sub. si o schimbare de culoare (ar fi ideal galben) la aceeasi sub.

 5. nu vreau sa aud de philips,am vazut la cineva,probleme la firmware-ul original, a venit service-ul acasa ,i-a facut upgrade cu noul firmware,problema persista ,porneste fara sonor sau se vede negru,trebuie oprit si repornit.
  baietii au zis ca e „normal”sa faca asa,dar si daca-l iau in laborator ,nu prea sunt piese…bla bla.
  daca ar fi sa aleg din nou as alege cu ochii inchisi samsung.

Comentariile sunt închise.