Samsung 32ES5500

Un astfel de televizor LED Samsung 32ES5500 e o alegere bună dacă doriți mai mult decât un televizor obișnuit și poate fi găsit și sub numele de UE32ES5500. Acesta poate să se conecteze la internet, poate înregistra emisiuni sau filme pe dispozitivul cu interfață USB, poate reda fișiere media de pe dispozitive DLNA, puteți căuta diverse chestii pe net cu ajutorul browserului web și chiar să vorbiți pe Skype (ca și modelul 40ES5500). Mai sunt și alte dotări interesante dar acestea mi s-au părut cele mai importante. Această serie ES5500 aduce un nou design, logo-ul e mai mic și dunga neagră de pe margine e mai îngustă. Toate acestea pentru a oferi un plus de eleganță camerei unde doriți să-puneți. 32ES5500 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral
Din față

Specificații tehnice

Acest Smart TV are un ecran LED de 80 cm și deci are și o rezoluție corespunzătoare – Full HD. Deasemenea are un claritate superioară datorită contrastului numit și Mega Contrast, tehnologiilor Wide Color Enhancer Plus și HyperReal Engine. Dar nici pe partea de audio nu stă rău deoarece vine două difuzoare de 10W (x2), DTS 2.0, filtru pentru zgomot, Dolby Pulse, Dolby Digital Plus dar și alte tehnologii pentru sunet avansate.

UE32ES5500 are tuner TV digital DVB-T/C, redare video PAL/SECAM și o intrare pentru antenă. Nu știu cât de importante sunt acestea deoarece acesta e un televizor deosebit (Smart TV) care are o funcționalitate mai bună decât un televizor obișnuit. Porturile sale sunt multe dar și diversificate: mufă rețea, Wireless Ready,  două SUBuri 2.0, composite, Scart, trei HDMIuri, mufă de tip mini pentru căști dar și altele.

Samsung 32ES5500 poate fi montat ușor pe perete deoarece are o greutate scăzută și aveți nevoie de un suport corespunzător. Caracteristicile sale speciale sunt: AllShare, Connect Share, Anynet+, Smart Hub, Social TV, browser web etc.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu browser web pentru a căutare conținutul media potrivit, vine cu câteva aplicații de la Samsung preinstalate, arată foarte bine în special că dunga din lateral e subțire dar și din profil TV-ul e destul de subțire.

Minusuri: nu are Wi-Fi Direct și deci dacă doriți să vă conectați wireless aveți nevoie de un adaptor special.

Concluzie

Samsung 32ES5500 e un model prezentat la CES anul acesta alături de multe alte televizoare iar din punct de vedere al caracteristicilor sale, se situează undeva la mijloc. deci nu e un model chiar banal dar nici unul foarte sofisticat:

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Samsung 32ES5500”

  1. Prefer Samsung peste oricare alt producator. Am luat un model de es5500 si sunt foarte multumit de achizitie momentan si nu am ce comenta. Mi se pare interesanta functia care iti ofera posibilitate de a vorbi prin Skype insa eu trebuie sa spun ca inca nu am incercat-o. In principui e un tv smart foarte bun si eu nu il pot decat recomanda.

  2. Imi place foarte mult acest televizor deoarece reda toate fisierele multimedia posibile. Chiar si mkv cu care n-am avut probleme. Am citit pe cateva forumuri cum ca acest televizor e foarte vandut si ca e unul dintre cele mai bune modele de la Samsung. Deci, cine in achizitioneaza nu o sa dea gresi.

  3. Tibi. Imaginea parca e mai clara decat la Sony, nu ma pot bucura de el in totalitate deoarece: 1. Nu reusesc sa pun in ordinea dorita de mine, posturile tv.analog si digital.
    2.Nu reusesc conectarea la Internet!

Comentariile sunt închise.