Samsung 27D5000

Televizorul LED Samsung 27D5000 de 68 centimetri vine ca o alternativă cu o diagonală mai mare la Samsung 22D5010. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și îl recomandă tehnologia LED cu care e dotată ecranul, suportul Full HD, imaginea cursivă de 100 herți și multitudinea de funcții care sunt utile.

Poze

Per ansamblu
Acasă

Specificații tehnice

Samsung 27D5000 este un nou televizor de la Samsung, are o diagonală de 68 de centimetri, adică 27 de inci și ecranul este iluminat LED. Pe partea video acest TV are contrast dinamic de tip mega contrast, imagine de calitate Full HD, rezoluție 1920 pe 1080 pixeli și caracteristici superioare de imagini cum ar fi motorul HyperReal, Wide Color Enhancer Plus și Clear Motion Rate 100. Pe partea de sunet, Samsung 27D5000 are două difuzoare de 5W fiecare cu caracteristici superioare de sunet cum ar fi sunetul cinematic SRS, DTS 2 cu ieșire digitală, Dolby Digital Plus și Dolby Pulse. Are integrat un tuner digital și un player multimedia. Tunerul este de tip DVB-C și DVB-T MPEG4, iar playerul multimedia va reda o multitudine de formate de pe o memorie USB sau dispozitive conectat prin USB la TV. S-ar putea să existe unele probleme cu unele formate de mkv. Conectorii sunt D-Sub, intrare audio PC, Scart, USB, HDMI etc.

Păreri pro și contra

Pro: 27D5000 are o diagonală modică, o multitudine de tipuri de conexiuni și funcții extrem de utile. Faptul că are suport 1080p și e LED este una dintre cele mai importante caracteristici.
Contra: prețul lui Samsung 27D5000 e cam mare pe moment, diagonala e prea mică pentru unele persoane, iar tunerele digitale și media palyerul integrate sunt anemice.

Concluzie

Acest televizor LED Samsung 27D5000 este perfect pentru persoanele care vor un televizor mai mic și cu (aproape) toate dotările posibile. Este un TV ideal pentru jocuri pe consolă deoarece are Clear Motion Rate de 100 herzi ceea ce înseamnă că imaginea jocurilor (dar și al filmelor) va fi foarte cursivă. Una dintre cele mai utile funcții cu care vine este Anynet care presupune controlarea cu o singură telecomandă a dispozitivelor conectate la HDMI-urile TV-ului. Problema e că acele dispozitive trebuie să fie compatibile cu Anynet. Și media playerul integrat al lui Samsung 27D5000 se va dovedi util în multe cazuri, dar ca la restul TV-urilor cu media player integrat, o să vedeți că vor fi probleme cu unele formate ca cel mkv. Dar, s-ar putea ca Samsung să-și fi actualizat codecurile și să nu mai fie probleme cu unele formate de mkv.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Samsung 27D5000”

Comentariile sunt închise.