Samsung 26EH4000

Acest televizor LED Samsung 26EH4000 (numit și UE26EH4000) face parte din noua serie 4000 a acestui producător ca modelul 32EH4000. Seria 4000 se adresează celor care nu beneficiază de un buget prea grozav și doresc o imagine clară. Calitatea imaginii e asigurată de tehnologia Wide Color Enhancer Plus care nu e foarte nouă dar o găsim cam pe toate modelele performante ale acestui producător. Chiar dacă nu e vorba de unul Full HD ci de unul HD Ready, puteți viziona filme HD sau chiar să-l folosi ca monitor pentru PC deoarece nu e foarte mare. Diagonala sa măsoară 66 cm care înseamnă 26 de inci (se poate observa în codul său). Modelul 26EH4000 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din lateral
Din față

Specificații tehnice

Ecranul său LED e unul de 66 cm iar rezoluția sa e una numai bună deoarece e vorba de un TV și nu de un monitor, dar nu vă oprește nimeni să-l folosiți ca unul. UE26EH4000 prezintă caracteristici precum: contrast de tip Mega, filtru pentru zgomot, Clear Motion Rate 50Hz și HyperReal Engine. Pe partea de audio are două difuzoare de 5 W fiecare, Dolby Digital Plus, DTS 2.0, SRS Theater Sound și DolbyPulse. Deci puteți viziona chiar și filme Blu-Ray fără să întâmpinați vreo problemă la partea de sunet iar sonorizarea e decentă chiar dacă nu aveți un sistem audio conectat la acesta.

Samsung 26EH4000 vine cu un tuner digital de tip DVB-T/C dar nu vine cu intrare pentru antenă. Deasemenea vine cu un player multimedia incorporat pentru redarea conținutului media. Are conectivitate USB 2.0, composite, SCART, HDMI (două porturi), ieșire audio digitală, CI, RF și minijack căști. Deci dacă aveți mai multe dispozitive cu interfață HDMI, acest TV e destul de funcțional deoarece oferă două astfel de porturi. Ca și funcții are: căutare automată de posturi TV, teletext, oprire automată și timer.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design elegant, prețul său e acceptabil, are două HDMI-uri, calitatea imaginii e foarte bună care se datorează tehnologiilor oferite de producător și vine cu player multimedia.

Minusuri: din profil se poate observa că nu e foarte subțire, dar la un așa preț nu știu dacă ar trebui să avem pretenții.

Concluzie

Samsung 26EH4000 e cel mai ieftin model din această nouă serie care se adresează celor care nu vor un televizor scump și prea sofisticat. Această serie oferă chiar și modele puțin mai mari (cum ar fi cel de 32 de inci) și care sunt cam la fel de performante, în special că au aceeași rezoluție HD Ready.

Lasă un comentariu