Samsung 32EH4000

Televizorul LED Samsung 32EH4000 poate fi găsit și sub numele de UE32EH4000 și a fost lansat anul acesta alături de modelul de 26 inci din aceeași serie 4000. Un model mai mic care poate fi considerat și o alternativă la acesta, e 26EH4000. Nu e vorba de un Smart TV și deci cu acesta nu vă puteți conecta la net sau să folosiți cine știe ce aplicații. Din păcate acesta nu vine cu rezoluție Full HD ci doar HD Ready. Diferența de preț dintre modelele anterioare și acesta e justificată de calitatea imaginii oferită de acesta. E vorba de Wide Color Enhancer Plus care e ideală atunci când vizionați un film la calitate HD sau chiar și serial. 32EH4000 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din lateral
Din față

Specificații tehnice

Având în vedere că e un LED, consumul său e undeva la 35 W iar contrastul său e unul denumit Mega. Adică claritatea va fi asigurată chiar și de tehnologia LED. Alături de acesta, Samsung 32EH4000 are filtru pentru zgomot, tehnologie HyperReal Engine și Clear Motion Rate 50Hz. Pe partea de audio are două difuzoare de 10W fiecare, ajustare automată a volumului, tehnologie Dolby Digital Plus, Dolby Pulse și SRS TheatreSound.

Diagonala sa e una de 80 cm care e echivalentul a 32 de inci. Imaginea oferită e una HD și deci are o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli. Deasemenea vine cu player multimedia incorporat și tuner digital DVB-T/C. La partea de porturi are ieșire audio digitală, USB, SCART, composite și două porturi HDMI. Pe lângă acesta re și mufă pentru căști de tip mini și intrare component, dar nu cred că vă interesează prea mult acestea deoarece singurele porturi care le veți folosi sunt cele HDMI. Observ că acest UE32EH4000 nu vine cu intrare VGA adică pentru PC, dar dacă aveți un PC mai nou cu HDMI nu veți avea probleme (sau poate chiar un laptop).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate reda conținut media pe USB (Connect Share), are un aspect elegant dar se putea mai bine, calitatea imaginii e peste medie, are două HDMI-uri și preț acceptabil.

Minusuri: nu are rezoluție Full HD.

Concluzie

Acest televizor LED Samsung 32EH4000 e unul Entry-level motiv pentru care nu puteți avea mari pretenții de la acesta (internet, filme direct de pe USB, aplicații etc). Eu îl recomand celor care au o cameră modestă ca dimensiuni și nu vor să dea prea mulți bani pe un TV. Există și varianta de 26 de inci dacă acesta vă depășește bugetul.

Te-ar mai putea interesa