Samsung 22F5400, TV LED Smart de 54 cm

22F5400 de la Samsung e unul dintre cele mai ieftine televizoare Smart de pe piață, iar principalele atuuri ale sale ar fi playerul capabil, rezoluție Full HD, tunerele digitale și browser-ul web. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar un lucru care l-am remarcat la acest model e faptul că are VGA. La alte modele noi din 2013 am văzut că acest port nu mai e prezent.
Aș putea spune despre Samsung 22F5400 (UE22F5400 la alte magazine) că e un excelent televizor de pus în bucătărie ori într-o cameră mică care o să vă fie de folos la vizionarea emisiunilor și filmelor preferate.

Aspect

Designul e unul mai special și nu pot să nu remarc o oarecare asemănare cu televizoarele premium de la Sony. E un model de culoare neagră cu un ecran modic de 54 centimetri, iar mulțumită rezoluției 1920×1080 pixeli o să vedeți filmele fără pierderi de detalii, indiferent de ce calitate e vorba. O mică remarcă ar fi faptul că mi se pare ciudat faptul că are o rezoluție așa de mare pentru că de la oa anumită distanță nu o să se mai vadă diferența dintre HD și Full HD.

Televizorul
Televizorul

Caracteristici tehnice

Modelul de față are un ecran mic de 22 inci numai bun de pus într-o cameră mică așa încât să nu vă stricați ochii. Datorită softului inteligent o să puteți actualiza profilul Facebook direct de pe televizor via browserul web. Dacă alte modele aveau doar tunere DVB C și T acesta are și tuner pentru satelit. Astfel, o să puteți vedea la calitate foarte bună diferite posturi TV de l cablu sau de pe parabolică.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul excepțional; arată bine; software-ul e unul comparabil cu cel de pe o tabletă sau un telefon inteligent; are porturi utile cum ar fi HDMI și VGA; playerul multimedia integrat poate reda cele mai noi formate media.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă nu ai prea mulți bani și vrei un televizor bun atunci modelul UE 22F5400 ar fi recomandarea mea deoarece arată bine și are hardware la zi. Din păcate nu există un review video la acest model deoarece e pe piață de curând, dar când o să apară am să pun unul.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Samsung 22F5400, TV LED Smart de 54 cm”

  1. Nu creau sa gresesc dar cred ca e cel mai ieftin Samsung. Nu mar fi deranjat daca nu era Smart TV pentru ca asa as fi achizitionat un media player cu Android.
    Il am de mai bine de un an si pe langa calitatea imaginii apreciez usurinta de a-l utiliza.

Comentariile sunt închise.