Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Samsung 22D450

Acest televizor LCD Samsung 22D450 face parte din noua gamă de televizoare din 2011. Vine ca o alternativă mai nouă și mai ieftină la UE22C4000. Are un preț bun Vezi prețul special de azi și îl recomandă faptul că are un design bine realizat, e un TV care poate reda fidel formatul 1080p și are multe caracteristici și funcții utile cum ar fi Connect Share Movie și Anynet+ HDMI-CEC.

Poze

În cutie

Din spate

Mic review

În general televizoarele celor de la Samsung vin cu un design superb pentru ca dumneavoastră să aveți o experiență de vizionare uimitoare, iar acest TV e realizat în acest sens. Ei merg pe ideea că aspectul televizorului trebuie să completeze experiența de vizonare și astfel să înfrumusețeze casa. Ecranul lui 22D450 este realizat cu ajutorul designului excepțional numit Crystal TV și acest design este inspirat din natură, mai exact din frumusețea unui apus de soare. Conturul TV-ului este făcut dintr-un material unic roșu și negru care-și schimbă culoarea subtil în condiții diferite de iluminare.
Poate reda filme 1080p ceea ce însemnă că filmele afişate pe acest TV vor avea o rezoluţie dublă faţă de filmele de pe televizoarele HD (HD TV-uri).
22D450 are player multimedia pe USB ceea ce înseamnă că prin funcţia Connect Share Movie cuplaţi un hard extern, memorie sau orice altceva ce are USB la TV şi acesta va reda orice fişier media de pe acel dispozitiv. S-ar putea ca la unele formate de mkv să aveţi probleme.
Anynet+ HDMI-CEC este o funcţie prin care puteţi controla cu o singură telecomandă toate aparatele conectate la HDMI-urile televizorului.

Specificaţii tehnice

Samsung 22D450 e un televizor LCD de 22 inci, adică 56 de centimetri cu suport Full HD, tuner digital (DVB-C şi DVB-T), player integrat de tip multimedia, HDMI, PIP (un tuner picture in picture), EPG, mod joc, teletext etc.

Păreri pro şi contra

Pro achiziţia unui 22D450 ar fi faptul că e ieftin, are un design splendid, are funcţii utile (Anynet şi funcţia de player media) şi are ultima tehnologie în el.
Contra achiziţiei ar fi faptul că diagonala e cam mică pentru unele persoane.

Concluzie

Acest televizor LCD Samsung 22D450 este unul din noua generaţie de LCD-uri a celor de la Samsung şi îl recomandă faptul că este LCD şi că are un design inspirat de natură (are o lumină roşie la ramă care se schimbă în funcţie de luminozitatea ambientală).

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Inu

    Vroiam un televizor mic dar m-am speriat cand am auzit de diagonala de 56. Insa nu e mic deloc si mic e doar pretul. 🙂

Lasă un comentariu