Roviniete Online, livrare imediată pe e-mail

După succesul asigurărilor RCA online, pe magazinele online au fost implementate soluții prin care se pot achiziționa roviniete online. Astfel, în câteva minute poți avea o rovinietă direct pe e-mail. O rovinietă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și e valabilă doar în România, că de aceea i se zice Rovinietă.
Astfel, scapi de timp prețios pierdut prin benzinării pentru a-ți plăti taxa de drum.

Aspect

Meniul de selecție a rovignetei arată foarte bine după cum puteți vedea din poza de alături și eu zic că e destul de idiot proof. Deci, dacă ați mai comandat online atunci nu o să aveți probleme în a achiziționa o vinietă pentru România în 5 minute.

Mai simplu ca niciodată
Mai simplu ca niciodată

Păreri pro şi contra

Pro: achiziționarea se face în câțiva pași (#1 alegere tip autovehicul, #2 alegere perioadă, #3 completare date personale, se apasă „Adaugă în coș” și se continuă comanda); confirmarea plății cu cardul e foarte rapidă (durează 4-5 minute); se face economie de timp; datele necesare le primești pe e-mail, deci nu ai treabă cu poșta sau curierul.
Contra: rovinietele comandate pot fi plătite doar prin card online.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Roviniete Online, livrare imediată pe e-mail”

  1. Eu zic ca e o evolutie admirabila a comertului romanesc faptul ca tot mai multe site-uri pun la dispozitie rovignete spre a fi comercializate. Cred ca ne indreptam intr-o directie buna, insa problema e cu drumurile astea pentur care platesti si-ti rupi masina in ele.

  2. E interesant faptul ca rovignetele pot fi cumparate online. Chiar am cautat un site de unde sa cumpar rovignete online pentru ca am diferite masini cum ar fi autovehicule, transport marfa si persoane.

Comentariile sunt închise.