Preţuri televizoare 3D ieftine fără ochelari de la LG şi Samsung

Acum cred că ştiu ce-mi doresc de Paşte – un TV 3D. Am analizat oferta din magazine, chiar şi de pe ‘net şi cele mai rentabile mi se par câteva televizoare 3D ieftine de la LG, Samsung şi Panasonic. Cel mai tare este că sunt fără ochelari, deci nu ai nevoie de ochelari pentru a vedea 3D, iar aceste TV-uri au integrată şi tehnologia LED. 😉 (Treaba cu ochelarii e valabilă la unele modele, din păcate.)
Preţurile mi se par accesibile deoarece cel mai ieftin TV 3D cosă undeva sub 5000 de lei şi este vorba despre un LG 50PX950N de 127 centimetri care este plasmă, dar eu rămân fidel LCD-urilor… cred.

Exemple de modele şi preţurile aferente

Televizor 3D cu Plasma LG 50PX950N de 127 centimetri la 4390 lei

Televizor 3D cu Plasma Panasonic TX-P42GT20E de 106 cm la 4890 lei

Televizor LED 3D Samsung UE40C7000 de 102cm la 5239 lei

Televizor Plasma 3D Samsung PS63C7000 160cm la 10900 lei

Eu aş merge pe un model Samsung UE40C7000 sau Samsung PS63C7000 deoarece le-am văzut pe viu la magazin şi pot spune că imaginea e mai bună decât la LG-uri sau Phillips-uri. 😉

Poze

Deoarece am spus că aş merge pe varianta unui Samsung UE40C7000, m-am decis să pun nişte poze cu el.

Pe masă
Conectori

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

De final

Se vor găsi unii să spună că sunt prea scumpe, dar dacă ai aşa ceva… eşti cel mai tare din cartier. Dai un ban, dar stai în faţă. 😉
În general aceste TV-uri sunt pentru cei care îşi permit să le achiziţioneze cu banii jos, dar mai sunt şi care le iau în rate.

Te-ar mai putea interesa

8 comentarii la „Preţuri televizoare 3D ieftine fără ochelari de la LG şi Samsung”

 1. Samsung-ul despre care se face vorbire doar se vinde fara ochelari, nu functioneaza fara ochelari! Ochelarii se cumpara separat.
  Tehnologia – televizoare 3D fara ochelari este mult mai scumpa, deocamdata exista pentru ecrane mai mici si nu cred ca se gaseste in magazinele noastre.

 2. Aşa-i, Samsungul care-l recomand are ochelari 3D, iar TV-urile 3D fără ochelari trec peste suta de milioane…

 3. Nu uita si de modelele de la Sony. Sunt ceva mai scumpe fata de restul competitorilor, insa calitatea imaginii si a ochelarilor este superioara.
  Cat deste tehnologia 3D fara ochelari, nici nu se pune problema a se stabili inca un pret oficial, decat doar daca esti in SUA, unde au fost lansate oficial unele modele de catre cei de la Toshiba. Insa autostereoscopia este o tehnologie abia la inceput, valabila pentru modele cu diagonala mica, unghiul de vizibilitate si contrastul fiind mult reduse fata de modelele conventionale de 3D TV ce sunt la ora actuala pe piata.

 4. Sony este printre cei mai buni producători de TV-uri dar şi preţurile sunt pe măsură. Cât despre televizoare 3D, în acest moment sunt un lux sau o fiţă.

 5. Buna.
  Asa este.La noi nu exista TV 3d fara ochelari.Eu am luat un Samsung led cu diagonala de 102cm la care am legat un hard disc extern. Filem 3d de pe net si gata..cinema la tine acasa. Filmele se vad incredibil de frumos si real. In comparatie cu LG pe care l-ma testat in magazin si saracu nu stie filme mkv 3D d epe hard…..

 6. Eu chiar am un TV 3 D full hd 4 k la care se vizualizeaza fara ochelari .insa este necesara o distanta de minim 3 m intre tv si dvs .. este printre singurele modele din lume de acest gen .. raposatul meu sot era pasionat de asa ceva … asa ca doresc sa l vand la pretul de 8000 ron … are 1 m si jumate diagonala …

Comentariile sunt închise.