Prestigio MultiPad Ultra Duo

Prestigio MultiPad Ultra Duo (cod Pmp5597d) e o tabletă de 9.7 inci cu Android 4.0 care cred că o să vă placă deoarece vine cu caracteristici tehnice bune, husă, interfață plăcută și autonomie decentă. Bineînțeles, o tabletă mai mare oferă ceva mai multă autonomie deoarece are o baterie mai mare, dar acest aspect e valabil doar la tabletele ieftine. Spre deosebire de modelele mai ieftine de la acest producător, acesta oferă ecran IPS, memorie de 16GB, procesor Dual Core, Android 4.1 și HDMI. Având în vedere ecranul și formatul 4 pe 3, poate fi o alternativă la un iPad dar din unele puncte de vedere nu poate fi comparată cu acea tabletă. Are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din cele două poze se poate observa cutia sa și tableta sa, dar și din clipul de la sfârșit poate fi văzută această tabletă. Dacă nu vă place culoarea atunci Prestigio MultiPad 2 Ultra Duo 8 pmp7280c ar fi un model pe alb.

Cutia
Cutia
Tableta
Tableta

Specificații tehnice

Procesorul său e unul Cortex A9 de 1.6 GHz și nu e unul obișnuit ci unul cu două nuclee. E suficient de performant pentru actualele aplicații și jocuri. Ecranul de 9.7 inci e de tip IPS și are o rezoluție HD – 1024 cu 768 pixeli. Tehnologia IPS e ideală pentru cei care își doresc unghiuri largi de vizibilitate. Pe partea de memorie oferă 1GB RAM și o memorie internă de 16GB.

Dotările sale sunt următoarele: difuzoare stereo, card reader, cameră web de 2MP, principală de 2MP, suport media avansat, WLAN și HDMI de tip mini, port audio, USB de tip micro și baterie de 7800 mAh. Autonomia sa e una generoasă și ține de aplicațiile pornite ori de setările făcute. Însă pentru redare video e de maxi 8 ore iar pentru ascultat muzică e de 36 ore. Accesoriile incluse sunt cele obișnuite și le veți găsi și la alte tablete de la acest producător. Sistemul de operare e Android Jelly Bean care aduce un plus de fluiditate față de predecesoarele versiuni dar și câteva caracteristici în plus.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine cu Android 4.1 Jelly Bean, autonomie de până la 8 ore de filme, are Google Play, procesor performant și 16 GB memorie internă.

Minusuri: nu prea am având în vedere concurența.

Concluzie

Acest Prestigio MultiPad Ultra Duo e un model mare bun pentru navigare web, filme, jocuri ori aplicații office. Un minus ar putea fi lipsa tehnologiei bluetooth deoarece cu acea tehnologie puteați conecta o tastatură wireless

Un comentariu la „Prestigio MultiPad Ultra Duo”

  1. Buna ziua! Am si eu o tabletă Prestigio MuktiPad PMP5597D Duo si aseară mi s-a albit ecranul. Am stins-o cu speranța că își va reveni,dar nimic! Ce e de făcut în acest caz??

Lasă un comentariu