Prestigio MultiPad 5080 PRO

Tableta Prestigio MultiPad 5080 PRO vine ca o alternativă la modelul 5080 și trebuie să recunoaștem că nu e a fel de bună ca Supreme X100, însă are câteva facilități de nota 10 cum ar fi procesorul bun, sistemul de operare Android 4, ecranul mare și memoria internă mare de 8 giga.
Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și trebuie să recunoaștem că pe acești bani nu găsești mare lucru.

Poze

Prestigio 5080 e de culoare neagră, iar ecranul său e unul de 8 inci care e destul de mare și nu face ca tabletul să fie unul prea greu deoarece are undeva la 700 și ceva de grame. De asemenea vine cu multe porturi printre care se numără HDMI și USB, iar dacă sunteți curioși dacă are 3G atunci ar trebui să vă spun că nu are așa ceva integrat.

Prestigio MultiPad 5080 1
Așa arată
Prestigio MultiPad 5080 2 1
Husa

Specificaţii tehnice

MultiPad 5080 Pro vine cu un procesor de un giga și memorie RAM tot de atât. Memoria internă e suficientă pentru copierea a câtorva filme și probabil pentru o întreagă colecție de filme deoarece e de undeva la 8 GB. Pentru cei preocupați de prezența Android Market/Google Play trebuie știut că are așa ceva.

Păreri pro şi contra

Pro: bateria ține destul de mult și vine cu o autonomie de lucru de undeva la maxim 6 ore; e performantă grație procesorului puternic și a memoriei suficiente… și aici mă refer la memoria RAM; prețul nu e deloc mare și trebuie spus că raportul dintre preț și calitate este unul extrem de bun; playerul integrat este unul foarte bun care poate reda numeroase tipuri de fișiere; poate fi folosită pe post de ebook și acest lucru cred că e unul normal pentru o tabletă care vine de la un producător care realizează și ebook-uri.
Contra: greutatea e una cam mare.

Concluzie

Dacă te interesează o tabletă performantă atunci cu siguranță ar trebui să o alegi pe aceasta. Foarte bine e că are un preț incredibil de mic și de aceea nu prea are mulți concurenți. Pentru a vă face o părere despre acest model vă recomand preview-ul de alături care e unul destul de reușit. Se poate vedea că arată destul de bine și în opinia mea se vor vedea destul de bine și filmele pe ecranul ei datorită rezoluției aproape HD.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Prestigio MultiPad 5080 PRO”

  1. Nu e chiar atit de buna precum se spune,cel mai mare minus e ca conexîunea internet e doar prin wifi nu are nici loc pentru cartela sim pentru a avea acces la internet oriunde…cit despre filme online,le poti vedea doar pe site-uri speciale care au incadrat playerul mp4,conexiunea la internet lasa de dorit arata 3 linii la antena si nu se poate conecta…mai bine platesti mai mult dar cumperi un produs intr-adevar bun.P.S E mult mai grea decit pare

Lasă un comentariu