PNI MK802 IV, mini PC multimedia cu Android

Dacă ai un televizor simplu adică unul care nu-i Smart TV atunci un media player precum PNI MK802 IV ar fi o soluție excelentă. pe unele site-uri văd că e scris că e un model PNI, însă eu ni știu ce să zic deoarece pe Youtube și pe cutie scrie Rikomagic (RKM). Probabil că PNI a cmpărat RKM, ori invers.
Oricum, dacă vrei să te bucuri de jocuri, filme de pe ‘net și web browsing atunci un player precum acesta ar fi o recomandare din partea mea.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →. Să nu crezi că e unul exagerat deoarece înglobează sistem de operare Android 4, procesor quad core, 2GB RAM și spațiu de stocare 8GB.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de caracteristici excelează, după cum se poate vedea de mais sus. Asta deoarece are procesor Rockchip RK3188 cu patru nuclee, cip grafic Mali 400 și memorie RAM din plin – 2 giga. Pe partea de spațiu de stocare are doar 8GB (din care 6 GB sunt utilizabili, restul fiind utiizați de sistem), dar nu trebuie să vă faceți probleme deoarece puteți atașa carduri micro SD.
Nici pe partea soft nu stă rău aparatul având Android 4.2, lucru care presupune că puteți extinde capabilitățile lui cu aplicații din Android Market, dar și cu jocuri.

Atuurile modelului de față sunt performanța, extensibilitatea și ușurința în utilizare. E mai puternic decât oricare smart TV existent pe piață, iar OS-ul e unul incredibil de versatil. Puteți conecta diferite aparate la el cum ar fi o tastatură mini precum aceasta.
Minusuri nu pot să-i găsesc, însă nu va funcționa pe un televizor care nu are HDMI. Deci, e obligatoriu să aveți un TV cu port HDMI pentru a putea conecta acest mini PC cu Android.

În rest, e un aparat bun cu multe funcționalități care nu o să le întâlnești ni la cele mia scumpe televizoare. Pe scurt, poți să te joci jocuri Android, să intri pe Internet cu browser-ul care-ți place și să te uiți la filme pe stream ori de pe un dispozitiv extern.
Din clipul de alături se poate vedea mai bine cum arată acest aparat și care ar fi funcționalitățile lui.

Un comentariu la „PNI MK802 IV, mini PC multimedia cu Android”

  1. Instalez un joc. Intră pe joc dar nu te poți juca. Trebuie să mai instalez ceva? Tv nu are touch screen ca pe tabletă. Ce pot face?

Lasă un comentariu