Philips HMP7100/12, media player Smart TV

Philips HMP7100/12 e un gadget care vă poate mări funcționalitatea televizorului deoarece puteți reda mai multe tipuri de formate media și conținut web. Software-ul acestui media player e ceva mai avansat decât la altele, astfel că puteți face mai multe, chiar să redați filme 3D. Jos am pus atât un clip cât și poză cu acest gadget și, bineînțeles, e inclusă și acea telecomandă. Dispune de toate funcțiile necesare și puteți controla cu ușurință playerul. Un player clasic nu oferă redare 3D, software așa de avansat și altele. Chiar dacă actualul televizor are doar tehnologie 3D ori 3D Ready, media playerul acesta e numai binevenit.

Cât despre preț, mie mi se pare destul de interesant și corect. Cu siguranță există media playere mai ieftine dar nu cu mult și care nu oferă funcțiile Smart. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Media player-ul
Media player-ul

E un model ideal pentru televizoare FullHD dar și HD, depinde de televizorul care-l dețineți. Calitatea audio și video oferită e foarte bună iar odată achiziționat nu mai e nevoie să vă folosiți de playerul integrat al televizorului. Cu DTS 2.0 nu mai trebuie să vă faceți griji de claritatea sunetului. Poate reda fișiere media care au formate cunoscute. Cu alte cuvinte, puteți viziona filme, poze sau să ascultați muzică.

pe partea de conectivitatea are USB, WiFi și ieșire HDMI. Conectivitatea WiFi e utilă doar dacă e un hotspot în apropiere, adică un router wireless. Altfel puteți alege să vă conectați prin intermediul portului LAN. Acestea sunt porturile uzuale și nu ar trebui să lipsească de la nici un televizor. Sunt incluse: două baterii, telecomanda și cablul de alimentare.

Plusuri: are un design interesant, WiFi integrat, software foarte bun (interfață plăcută), performant și fiabil.
Minusuri: nu sunt.

Philips HMP7100/12 e un gadget care poate fi pus oriunde datorită dimensiunilor reduse și poate da un plus de eleganță acelui loc unde doriți să-l puneți. Dacă nu sunteți convinși că un astfel de player poate fi util, am pus un clip de prezentare mai jos dar din păcate e într-o limbă străină.

Te-ar mai putea interesa