Prestigio MultiCenter Dongle PAD2411, mini PC cu Android 4.2

Acest Prestigio MultiCenter Dongle PAD2411 e un stick cu care puteți transforma televizorului vostru în unul Smart. Mulți dintre voi v-ați săturat de prea multe cabluri, periferice sau dispozitive din jurul televizorului. Cu acesta puteți spune adio playerului vechi sau celui integrat (din televizor). Dacă nu știți cam ce să alegeți, e bine să optați pentru ceva compact. E ușor de instalat și folosit, deci nu aveți nevoie de prea multe cunoștințe. Noile media playere au un suport media excelent dar și dotări pe măsură.

NU veți găsi multe mini pc-uri ca și acesta, iar dacă aveți un laptop, nu văd de ce ați mai lua și un media player. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Adaptorul
Adaptorul

E un player cu sistem de operare de tip Android 4.2 care e numit și Jelly Bean. Nu e cel mai nou dar cu siguranță e la fel de util. Oricum nu-l veți folosi ca pe o tabletă ori un telefon deoarece nu veți avea un ecran tactil, dar până la urmă vă interesează funcționalitatea.

E un model FullHD, deci poate reda conținut video 1080p și pentru că e un model cu funcții Smart, poate să ofere mai multă funcționalitate. Procesorul Cortex A9 e un Dual Core de 1.5 GHz, iar acesta poate reda cam orice. Are 4GB memorie internă și 1GB RAM. E dotat cu WiFi integrat.

În general, media playerele cu Android sunt cele mai bune dar sunt și ieftine. Sunt incluse: telecomanda specială, cablu HDMI, ghid de utilizare și mai câteva.

Plusuri: instalare e ușoară, are sistem de operare Android, compact, ieftin, WiFi integrat și performant.
Minusuri: nu are.

Prestigio MultiCenter Dongle PAD2411 e alegerea corectă pentru cei care doresc să câștige spațiu în jurul televizorului și să economisească și bani. E adevărat că media playerele clasice au mai multe dotări (porturi), dar nu cred că e nevoie cât timp e vorba de Android. Pe acesta puteți instala jocuri, aplicații sau să navigați pe web. E bine că există și astfel de gadgeturi, astfel veți avea alternative la media playerele clasice.

Te-ar mai putea interesa