PNI P5, mini PC cu mouse și tastatură

PNI P5 e un mini PC sau mai bine spus un media player pentru cei care vor să beneficieze de diferite facilități pe televizorul lor. Deci, utilizând un aparat precum acesta o să vă transformați televizorul simplu în unul Smart TV.

Acest Mini PC PNI vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un dispozitiv cu hardware la zi deoarece are procesor dual core și 1GB memorie. Din imaginea de alături vă puteți face o opinie despre ce e livrat.

Pachetul
Pachetul

Pe partea de specificații acest model are un procesor Rockchip RK3066 de tip dual core, memorie RAM de 1GB și sistem de operare Android 4.1. Mă cam deranjează că nu vine cu ceva mai nou, dar măcar e o versiune stabilă de Android. Ce pot să precizez că sunt disponibile actualizări, deci se poate face update la firmware.

Nu pot decât să apreciez acest model deoarece nu costă exagerat, vine cu Google Play Store (Android Market), are o variantă bună de Android și un hardware excelent. De ce e deosebit faptul că are Android Market? Păi sunt foarte multe dispozitive care nu vin cu această aplicație, iar asta înseamnă că nu puteți descărca jocuri pe acele aparate. Acest model având așa ceva vă scutește de mulți nervi și timp pierdut.

Deci, dacă ai achiziționat un televizor mai ieftin, dar te nemulțumește pe motiv că nu are porturi de rețea, un soft inteligent și diferite capabilități atunci te poți orienta înspre un astfel de model.
Vine chiar și cu Wi-Fi lucru care ajută la conectarea fără cabluri la Internet.
În mod normal acest aparat vine și cu PNI AirFun One care e o tastatură care o să vă ajute foarte mult în a manipula diferite chestii pe ecran. Să nu mai zic că o să fie utilă în jocuri deoarece aparatul suportă și jocuri mulțumită plăcii video Mali 400.
Alături e și un clip care vă arată cum se prezintă aparatul și ce capabilități are. Din acest clip se pot vedea și meniurile, iar ce e foarte interesant legat de review-ul video alăturat e că e unul în limba română. 😉

Te-ar mai putea interesa