PNI MiniX NEO X7, mini PC multimedia cu Android

MiniX NEO X7 e un mini PC PNI Multimedia cu Android, iar față de alte media playere e mai bun pentru că are acest OS de care tocmai spuneam, hardware rapid și wireless (wi-fi). Cu acest player o să vă transformați televizorul non smart în unul Smart TV.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Nu e delco mult pentru hardware-ul care îl are. Hardware care face posibilă redarea filmelor Full HD și conectarea fără fir la Internet. În trecut playere precum acesta erau foarte rare, dar acum au devenit ceva obișnuit.
Alături am pus o imagine pentru a vă face o părere despre ce e livrat în pachet. Telecomanda e una foarte simplă, iar dacă întrebați dacă aveți nevoie de litere pe ea, răspunsul ar fi că nu e nevoie de așa ceva pentru că la Android apare o tastatură virtuală și apeși cu cursorul pe litere.

Pachetul
Pachetul

Chiar dacă memoria internă e de doar 16 giga, se poate atașa un card de memorie, iar grație USB-ului puteți adăuga diferite dispozitive externe cum ar fi hardurile externe. Am putea spune că e o tabletă ori un smartphone, numai că nu are un un ecran atașat.
Ceva interesant pe partea de conectivitate wireless e că suportă dual band, ceea ce garantează transfer rapid de fișiere pe net, precum și streaming fără întreruperi.

Printre lucrurile care le apreciez sunt sistemul, capabilitatea de a reda filme *.mkv și extensibilitatea sistemului de operare. Hardware-ul e cel care face posibilă rularea jocurilor și aplicațiilor fără sacadări ori alte întreruperi.

Aparate precum acesta sunt destinate celora care au un televizor mai slăbuț pe partea de soft, cu un astfel de player putând să-l facă mult mai utilizabil în diferite scopuri. Scopuri cum ar fi navigat pe web, jocuri, filme pe stream etc.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „PNI MiniX NEO X7, mini PC multimedia cu Android”

  1. Am si eu acest model despre care am numai cuvinte de lauda. Aspectul e placut avand un design minimal asa incat nici nu iti dai seama ca e vorba despre un mini calculator ci mai repede zici ca e un router.

Comentariile sunt închise.