Philips SPA2602/10

Aceste boxe multimedia 5.1 Philips SPA2602/10 se adresează celor ce vor oferi performanțe acustice decente dar și niște boxe elegante pentru acei bani. Calitatea audio excelentă se datorează în mare parte subwooferului care oferă un bas profund mulțumită materialului din care e confecționat – lemn. Acestea pot fi conectate la toate dispozitivele din locuința dumneavoastră, chiar și la un TV performant sau la o consolă. Dar nu vă oprește nimeni să redați melodiile preferate de pe smartphone, mp3 player și laptop. În general, boxele de tip 5.1 sunt utile pentru cei care joace shootere sau vizionează seriale TV sau filme. Pe lângă toate acestea, se poate observa că are 5 sateliți identici ca dimensiune și ca putere – 5W. Iar designul acestora e destul de elegant deoarece sunt negru-lucioase. Cât despre subwoofer, pot spune că are un design simplu și ar trebui pus undeva sub birou în special că are piciorușe. Dacă nu vă interesează calitatea ci numai puterea, SPA5300/10 sun recomandarea mea. Aceste SPA2602/10 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Ambalajul
Boxele

Specificații tehnice

Philips SPA2602/10 e un sistem audio de tip 5.1 adică e alcătuit din 5 sateliți și un subwoofer. Având în vedere că puterea maximă a acestuia e de 45 W: subwooferul cu difuzor de 4.25 inci oferă 20 W și fiecare satelit de 3 inci oferă 5 W. Volumul poate fi regla de la acea telecomandă cu fir care e dotată cu un indicator LED care se aprinde atunci când sunt pornite. Iar basul se poate regla de la butonul frontal al subwoofer-ului. În pachet nu veți găsi prea multe deoarece cablurile boxele sunt fixe (veți primi și un ghid de instalare rapidă). Pe partea de conectori are mufe pentru sateliți și un conector 3.5 mm. Ca și o caracterisitică specială are bass reflex.

Având în vedere dimensiunea și puterea lor, sunt ideale pentru cei care au o cameră modestă și nu au pretenții prea mari.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: sateliții arată destul de bine, subwoofer din lemn, preț acceptabil, instalare ușoară, calitate audio decentă și sunt numai bune pentru cei care u doresc să deranjeze vecinii.

Minusuri: sateliții puteau fi mai puternici – de 7-9 W.

Concluzie

Boxele multimedia Philips SPA2602/10 sunt destul de bune dacă facem un raport calitate/preț dar pot spune că se putea și mai bine. Dacă vă interesează cum arată aceste boxe, vă invit să vizionați clipul de mai jos în care se pot vedea chiar și conectorii subwooferului:

Lasă un comentariu