Philips SPA5300/10

Aceste boxe multimedia 2.1 Philips SPA5300/10 100W sunt ideale pentru cei care doresc un sistem audio puternic pentru birou și bun din punct de vedere calitativ. Dar nu vă opreşte nimeni să-l conectaţi la o consolă, un televizor, un player media cu CD/DVD/BD sau un telefon.  Puterea reală a acestui sistem 2.1 e la 50 W RMS iar 100 W e puterea PMPO. Acest SPA5300/10 vine cu tehnologie Dynamic Bass Boost pentru un bass mai bun în special că subwooferul octogonal e realizat din lemn. Design-ul acestor boxe e numit şi open face deoarece nu vine cu material care să protejeze membranele. În general boxele Philips sunt de o calitate superioară şi deci nu veţi avea probleme cu ele pe o durată foarte lungă de timp. Eu le recomand celor care vor boxe puternice şi un sunet foarte clar la bani puţini. Eu vi-l recomand cu căldură dacă vă plac filmele şi ascultaţi des muzică. Având în vedere că se apropie sărbătorile poate fi cadoul perferct pentru persoana iubită. Acest SPA5300 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
De sus

Specificații tehnice

Având în vedere că Philips SPA5300/10 e un sistem 2.1, e compus dintr-un subwoofer şi doi sateliţi. Puterea RMS a acestuia e de 50 W şi e dispusă astfel: 30 W la subwwofer şi 10 W pentru fiecare satelit. Amplificarea e una activă, intervalul de frecvenţă a sateliţilor e de 180-20.000 Hz iar a subwooferului e de 20-180Hz. Telecomanda inclusă e una cu fir şi are un LED integrat care indică dacă sistemul e alimentat la curent. Cablul audio 3.5 mm are o lungime de 1.5 metri iar întregul sistem 2.1 cântăreşte undeva la 5.5 kilograme. În pachet veţi găsi şi un ghid de instalare rapidă care nu cred că va fi de folos deoarece instalarea e foarte simplă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: îmi place tare mult telecomanda care are un design foarte interesant astfel încât să iasă puţin în evidenţă, preţ acceptabil, vine de la un producător bun şi materiale de bună calitate.

Minusuri: ştiţi vorba… se putea şi mai ieftin :).

Concluzie

Deci dacă vreţi să vă deranjaţi vecinii, cu siguranţă aveţi nevoie de cel puţin un sistem audio ca acesta. Dacă mă gândesc bine aceste boxe s-ar potrivi de minune cu un laptop roşu ThinkPad E520 de la Lenovo şi spun asta deoarece se potrivesc culorile şi design-ul. Jos puteţi vedea un clip cu despachetarea acestor boxe 2.1 Philips SPA5300 şi un mic test făcut pe ele:

Te-ar mai putea interesa

6 comentarii la „Philips SPA5300/10”

  1. Genius, deoarece raportul calitate/preț e mai bun (80 de lei mai ieftine). Iar alte recomandări în acest buget nu prea prea sunt.

  2. Salut ! as vrea sa stiu cat de vulnerabile sunt membranele care nu au capace sau carcasa… nu de alta dar copii sunt cam agitati :)) astept raspunsul tau. Multumesc anticipat!!!

  3. Ar trebui să faci pe cât posibil să nu le zgârii cu obiecte ascuțite. În rest, rezistă mult și bine.

Comentariile sunt închise.