Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Philips 47PFL6007K/12

Acest televizor Philips 47PFL6007K/12 e unul de 119cm și nu e vorba de unul obișnuit. Acest aspect e evident din faptul că are un preț cam piperat și e evident că e un Smart TV. Însă față de cele deja existente pe piață, acesta re tehnologie Ambilight. Dacă nu știți ce face aceasta, atunci trebuie să vă informez că proiectează culori pe peretele din spatele televizorului iar acele culori sunt în funcție de imaginea de pe ecran. Deci oferă o experiență unică pentru cei care nu au mai avut așa ceva și datorită tehnologiei de conversie a imaginii, nu mai trebuie să mergeți vreodată la cinema. În special că veți primi și 4 perechi de ochelari. Deasemenea, claritatea imaginii e ireproșabilă și se datorează tehnologiilor prezente. 47PFL6007K/12 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Cu telecomanda

Doar TV-ul

Specificaţii tehnice

După cum bine știți plasmele nu mai sunt la modă ci televizoarele LED ca și acesta. Aceasta are o diagonală care măsoară 47 de inci adică e de 119 cm. Deci se potrivește într-o sufragerie spațioasă sau chiar și în dormitor, însă pentru că e unul 3D e recomandat să-l puneți unde puteți viziona filme alături de familie sau prieteni. Pe partea de audio și video stă decent dar difuzoare mai puternice erau bine venite pentru a nu mai apela la un sistem audio. Oricum nu poate oferi a acea experiență 5.1 care o oferă un home cinema.

Alte caracteristici ale ecranului ar fi luminozitatea de 400 cd/mp, rezoluție Full HD, contrastul dinamic foarte mare, converse 2D-3D etc. Poate reda posturi TV HD datorită Tunerului TV performant dar și filme de pe memorii USB sau HDD (player multimedia integrat). Pe partea de conectivitate are WLAN, LAN, VGA, patru HDMIuri, Scart, trei USBuri dar și altele.

Philips 47PFL6007K are o mulțime de caracteristici speciale care probabil le cunoașteți deja și de aceea nu ar avea rost să vi le enumăr.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: senzor de lumină, ambilight, primiți 4 perechi de ochelari 3D, poate reda muzică/filme/poze prin intermediul USBului, poate reda filme de pe smartphone sau tabletă, aplicații, internet TV etc.

Minusuri: cred că… prețul.

Concluzie

Acest Philips 47PFL6007K/12 e un televizor care nu trebuie să lipsească din locuința dumneavoastră și e recomandat să-l instalați pe un pereche în special datorită tehnologiei Ambilight Spectra 2. Am pus o prezentare a acestei serii ca să vă faceți o idee despre ea:

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • toro

    Toate bune si frumoase si mai nou (30.Ian.2013) ,pretul de achizitie a scazut vertiginos (3900 ron) .Intrebarea mea ar fii daca are DTS & SRS ? si distanta dintre gaurile de prindere pe perete (vertical/orizontal)

  • Naşul

    Nu are DTS (Digital Theater Systems). Se poate monta pe suport, mai multe detalii aici la partea de „Accesorii si produse compatibile”.

Lasă un comentariu