Philips 46PFL4908, televizor LED Smart 3D

Philips 46PFL4908 e un televizor din seria 4908 care e una Smart iar variante sunt multe (de diferite diagonale). Acesta e unul dintre cele mai mari variante iar designul e mai mult decât decent. Se poate observa că față de seriile mai vechi ori mai accesibile, rama e îngustă și din lateral să observă cât de subțire e această serie. Având în vedere că are un ecran de 46 inci ori 117 cm, e nevoie de o cameră pe măsură și o masă pentru TV mare. Se poate monta pe perete dacă considerați că un televizor mare ar sta în cale și e bine pentru cei care au copii mici. Dacă ați mai avut un televizor similar de la acest brand atunci trebuie să știți că partea de software nu prea diferă.

Poate fi o alegere bună dacă vă doriți ceva performant într-un buget atractiv și spun asta deoarece nu mi se pare așa de scump. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Tehnologia 3D e destul de populară la ora actuală în special când vine vorba de televizoare Smart și sunt destul de puține modele fără (în special dacă luăm modele cu ecrane mari). Acele televizoare cu ecran mai mici probabil pot fi considerate și soluții mai la îndemână dar depinde de ce serie discutăm.

Acest model oferă difuzoare de 20W, sunet clar, ajustare automat volum, Incredible Surround și altele. Pe partea de imagine are caracteristici bune: contrast dinamic mare, luminozitate mare, aspect lat, rezoluție Full HD, Pixel Plus HD și refresh de 200 Hz. Ar mai fi multe de spus și de enumerat dar nu prea ar avea sens. Ideea e că excelează la mai toate capitolele și e normal să fie așa la un așa preț.

Majoritatea caracteristicilor speciale se datorează faptului că e un televizor inteligent și multe dintre ele le veți folosi. Browserul web nu e chiar așa ca și cel de pe PC, dar cu o telecomandă specială veți naviga mai ușor.

Plusuri: refresh de 200 Hz, funcții Smart interesante, puteți reda conținut media și de pe web, browser, multe porturi HDMI și are wireless.
Minusuri: nu prea are după părerea mea.

Philips 46PFL4908 îl recomand din mai multe motive iar clipul de jos cred că vă poate ajuta să faceți alegerea corectă. Chiar dacă prețul și diagonala diferă, caracteristicile principale și cele speciale sunt aceleași. Nici designul nu diferă cu ceva de la un model la altul, bineînțeles, dacă e vorba de aceeași serie. Există și serii destul de apropiate de aceasta care oferă cam tot același lucru, dar e bine să dați atenție la detalii.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 46PFL4908, televizor LED Smart 3D”

  1. Il am de o luna si pana acum sunt foarte multumit de el. Cel mai mult imi place la el ca e smart. Diferenta dintre un astfel de tv si unul clasic e de la cer la pamant.

Comentariile sunt închise.