Philips 42PFL4007H/12

Trebuie să recunoaștem că televizoarele au evoluat destul de mult, iar producători consacrați printre care se numără și Philips au început să realizeze televizoare tot mai interesante, dar și accesibile ca preț. Televizorul LED Philips 42PFL4007H/12 e un model al anului 2012 și în România a ajuns prin luna mai și fiind un TV de tip Smart cred că va fi foarte popular în perioada ce urmează. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani cred că nu are concurent.

Poze

Se poate observa că 42PFL4007H/12 arată destul de bine, chiar dacă are un preț mic. Ecranul e unul de 42 inci și o să puteți urmări meciuri, dar și filme Full HD la calitate maximă. Are player integrat cu capabilitatea de a reda fișiere *.mkv și funcția de NetTV o să vă ofere posibilitatea de a conecta TV-ul cu sau fără fir la Internet. Culoarea aparatului e una modernă și caracteristică televizoarelor noi de la Philips.

Cu telecomanda
Doar TV-ul

Specificaţii tehnice

În opinia mea, acest 42PFL4007H e un gadget deoarece e Smart TV. Trebuie neaparat subliniat faptul că e Wireless Ready și de aceea pentru a-l conecta fără fir la Internet aveți nevoie de un router și un adaptor pentru TV. Dar, se poate conecta la ‘net prin fir, adică LAN. Dispune de tunere digitale cu care o să puteți viziona posturi TV în format digital HD, iar slotul CI o să vă ajute să vizionați și posturile codate.

Păreri pro şi contra

Pro: playerul e unul capabil; are mule porturi; prețul e unul foarte mic pentru un TV de 106-107 centimetri; imaginea e foarte clară datorită PMR-ului de 200 Hz; greutatea e una mică de undeva la 15-16 kilograme și din această cauză cred că nu o să aveți probleme în a-l asambla ori a-l pune pe perete.
Contra: nu are wi-di și nici adaptor wi-fi integrat.

Concluzie

Au apărut multe filme bune și ai nevoie de un televizor capabil la care să le poți viziona. Adevărul e că a cam început campania electorală, iar dacă ești un pensionar fără ocupație ori pasionat de politică atunci trebuie să-ți susții candidatul din fața televizorului. Cu un astfel de model nu cred că o să pierzi vreun moment ori detaliu important deoarece dispune și de funcția înregistrare pe USB.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Philips 42PFL4007H/12”

 1. Salut.
  Ma tot uit la TV-ul asta sa-l cumpar sau nu. In principal, as vrea sa il cumpar [t un PS3. Dupa ce termin munca, vreau sa ma mai relaxez si eu butonand ps-ul meu. Am vazut ca are 200 HZ PMR. Dar nicaieri nu am gasit sa scrie: ,,bai nene, astia 200 de hz, ii scoatem noi din palarie cu un soft, defapt el are 50 hz”
  Te rog lamureste problema asta. Pe site la Philips nici vorba sa spuna asa ceva, doar nu-s prosti.
  Multumesc

 2. Ideea e că PMR e una, iar refresh rate-ul e alta. PMR e de 200 Hz, iar rata de refresh depinde de rezoluție. Astfel, la acest model rezoluţia de afișare acceptată e următoarea:
  – intrări computer: până la 1920×1080 @ 60 Hz;
  – intrări video: 24, 25, 30, 50, 60 Hz, până la 1920x1080p.
  În general așa e la toate televizoarele acestea Full HD, iar sfatul meu e să-l achiziționezi de la un magazin de unde îl poți retuna în cazul în care nu-ți convine ceva la el. ai această posibilitate.

Comentariile sunt închise.