Philips 42PFH6109, TV LED Smart de 107 cm

Philips 42PFH6109 e un televizor LED foarte elegant în special că are o ramă îngustă și un stand subțire. Din poza de jos se poate vedea cam cu arată acesta, însă dacă toți producătorii ar face acest lucru, cred că nici nu mai veți avea prea multe deosebiri între ele. Ca și caracteristici speciale are: 3D, Cloud Explorer, 200 Hz, Smart TV, Dual Core și Pixel Plus HD. Deci nu e vorba de un televizor obișnuit ci unul cu caracteristici Smart care îmbunătățesc funcționalitatea gadgetului. Tehnologia 3D convertește imaginea din 2D în 3D, iar în cazul media playerelor externe e bine să fie și ele tot 3D dacă vreți o imagine 3D.

Prețul său e bun dacă ținem cont și de faptul că e o serie nouă, care pe parcurs se va mai ieftini dar nu cu mult. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

TV-ul
TV-ul

A fost lansat anul acesta după cum am mai precizat dar se poate observa și după designul său care e diferit față de ce am văzut până acuma. Îmi plac astfel de televizoare dar pe viitor nu o să mai vedem o mare diferență între branduri. Tehnologii se ieftinesc după ce apar altele mai noi.

Totuși tehnologia 3D e prezentă la fel și iluminarea LED. Îmbunătățiri există la partea de tehnologii video, audio și rata de refresh de 200Hz. Lista de tehnologii e destul de lungă motiv pentru care nu voi face o listă cu ele. Pe partea de dotări are un player multimedia integrat, destule USBuri și HDMIuri. Are chiar și wireless pentru a se conecta fără cablu la internet (dacă e un hotspot în apropiere). Sunt incluși ochelarii 3D, telecomandă, baterii etc.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale menționate sus, designul, wireless, are cele mai uzuale porturi și oferă o calitate video interesantă.
Minusuri: nu e foarte ieftin.

Dacă nu vă permiteți acest Philips 42PFH6109 există alte modele ale generației noi 6000 de la acest brand. Dacă vreți ceva mai special, puteți alege unul cu Ambilight. La acea tehnologie, imaginea pare mai mare deoarece culorile care sunt proiectate pe peretele din spatele său sunt similare cu cele din imagine.

Un comentariu la „Philips 42PFH6109, TV LED Smart de 107 cm”

  1. Acest televizor e unul extraordinar. Ecranul e mare si vine doar cu facilitati de care eu si sotul meu suntem interesati. Nu stiam ce sa alegem intre acesta si un Samsung, iar pana la urma am ales acest model si nu regretam achizitia.

Lasă un comentariu