Philips 37PFL3507H/12

Televizorul LCD LED Philips de 94 cm cu suport Full HD model 37PFL3507H/12 ar putea fi considerat ca fiind un gadget deoarece incorporează foarte multă tehnologie care acum un an o găseai doar pe televizoarele de 4000-5000 lei. Philips 37PFL3507H/12 e un Smart TV care vin la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e incredibil de mic. Singurul minus ar fi lipsa suportului 3D, însă plusurile compensează acest mic dezavantaj.

Poze

Se poate vedea că Philips 37PFL3507H are un ecran mare și că arată similar altor modele din generația aceasta nouă a anului 2012. E de culoare gri închis și din imaginile de alături se poate vedea că are un design unic care e mai reușit decât cel al televizoarelor LG ori a celor Samsung. În partea din spate sunt poziționate porturile și trebuie spus că are multe porturi cum ar fi HDMI, USB și LAN.

Pornit
În spate

Specificaţii tehnice

Pe partea de detalii se poate vedea clar că 37PFL3507H/12 excelează. Numai ecranul său dacă îl analizăm atunci realizăm că oferă multă claritate. Un alt lucru care oferă claritate e caracteristica CMR 100 care e una mai mult software. Are și un sunet bun sau mai bine spus oferă un sunet ok datorită caracteristicilor legate de sunet, respectiv a tehnologiilor.

Păreri pro şi contra

Pro: e Smart TV; are un preț foarte bun; imaginea e de calitate bună deoarece e asigurată de un ecran de 37 inci de tip LED care are rezoluție 1080p; consumul de curent e unul minim de undeva la 30W și asta e un lucru ideal; greutatea aparatului nu e nici ea mare deoarece e de undeva la 10 kilograme și asta înseamnă în principal că o să fie ușor de montat de una sau două persoane.
Contra: nu e 3D, însă puteți trece peste acest minus achiziționând un player care să aibă capabilități 3D.

Concluzie

37PFL3507H/12 e un excelent televizor care are un consum mic de curent și din această cauză e inclus în clasa de eficiență energetică A+. Acum cum se apropie sezonul meciurilor televizate cred că un astfel de TV vă va prinde bine deoarece are tuner DVB C cu care să puteți urmării la calitate maximă aceste meciuri. (Rezoluția e Full HD conform manualului de utilizare, dar de la o anumită distanță nu se mai vede diferența dintre 720p și 1080p.)

2 comentarii la „Philips 37PFL3507H/12”

  1. Mai nimic, nu-mi spui de contrast de rata de refresh de luminozitate de nimic. Bine ca mentionezi de cati oameni am nevoie sa mi-l montez).

Lasă un comentariu