Philips 32PHH4309/88, TV LED tip HD

Televizorul Philips 32PHH4309/88 e unul lansat în 2014 și are un ecran de 81 inci. Rezoluția ecranului e numai bună deoarece e de tip HD, iar acest lucru înseamnă că o să poți vedea filme HD fără mari probleme. Poate că te întrebi cu ce vine deosebit față de televizoarele din 2013 ori cu ce se remarcă. Lucrurile deosebite de la acest aparat sunt PMR-ul de 100Hz, playerul intern foarte capabil (în a reda inclusiv *.mkv și diferite tipuri de subtitrări) și că are două porturi HDMI (utile pentru conectarea unui player multimedia ori a ceva similar).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». În opinia mea costul de achiziție e unul simbolic deoarece televizorul e unul foarte bun și face exact ceea ce promite.
Alături am pus o imagine așa încât să puteți vedea cum arată. Puteți observa că are un nou design foarte plăcut.

Televizorul
Televizorul

Philips 32PHH4309 vine ca o alternativă cu un ecran mai mic la 40PFH4309, iar facilitățile oferite sunt aceleași. Cel de 40 inci are o rezoluție mai mare de 1920×1080 pixeli și ar fi bun pentru cei care vor să vadă filme Blu-ray.

Pro achiziția acestui televizor ar fi în primul rând prețul urmat de aspect și de imaginea foarte clară. Dacă aveți televiziune care e 4:3 atunci televizorul acesta are suport pentru așa ceva, inclusiv 16:9 care e cea HD.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție Full HD și soft smart, dar dacă e să ne gândim bine atunci acesta două sunt două chestii de marketing care nu prea sunt folosite. Tu oricum nu o să te uiți la filme Blu-ray, iar pentru a intra pe internet poate că îți e mai ușor să te folosești de tabletă ori laptop.

Deci, dacă ești în căutarea unui televizor ieftin și bun atunci acest model e o recomandare din partea mea. Vine și cu două tunere digitale care te vor ajuta foarte mult în vizionarea posturilor digitale de la cablu ori prin televiziune terestră.
Cu acest aparat cei de la Philips ne dovedesc iar că ei fac televizoare foarte bune pentru diferite nevoi. Acesta fiind destinat celora care vor un TV simplu.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Philips 32PHH4309/88, TV LED tip HD”

  1. Am achizitionat de curand acest televizor, dar nu sunt multumit de calitatea imaginii. Ai cumva niste setari pentru calibrarea imaginii ?

Comentariile sunt închise.