Philips 32PFL5605H/12

Acest televizor LED Philips 32PFL5605H/12 vine ca o alternativă LED la 32PFL3605/12. Vine la vreo 1699 lei. Acesta este cel mai bun şi mic preţ de pe piaţă.

Poze

Din faţă
Legat la Player

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Păreri pro şi contra

Pentru achiziţia acestui LED 32PFL5605H/12 ar fi faptul că este LED (imagine mult mai bună şi consum cu până la 40% mai mic de curent), timp de răspuns de două milisecunde, suport Full HD pentru afişarea imaginii, contrast 500 mii la 1, conectori USB şi HDMI, boxe de 20W RMS.
Contra achiziţiei acestui TV ar fi faptul că este puţin cam scump, dar când e vorba de Philips nu dai bani numai pe nume, ci şi pe un produs calitate. Un alt minus ar fi că nu are LAN pentru internet.

Concluzie

Acest televizor Philips 32PFL5605H/12 este unul foarte bun, dar cred că era bine dacă avea LAN sau WLAN.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Philips 32PFL5605H/12”

  1. Din poze nu pre apoti sa-ti faci o parere despre acest TV si de aceea va recomand sa urmariti un clip de prezentare de pe Youtube.
    Eu il am de vreo 6 luni si il recomand celor care vor ceva de calitate. Din pacate nu l-am mai vazut in oferta magazinelor online dar sunt sigur ca o sa gasiti alternative la fel de bune ca acesta.

  2. Si eu il am de cateva luni si sunt foarte foarte multumit de ce poate. Initial s-a stricat supa o saptamana dar l-aui facut rapid. Am inteles ca a avut ceva defect din fabrica.

  3. Da, din păcate nu mai e în oferta magazinelor de pe net, dar bănuiesc că o să găsiți multe alternative la fel de bune de la acest producător.

Comentariile sunt închise.