Philips 32PFL5507K/12, Smart TV 3D cu preț redus

Actualizare: Philips 32PFL5507K/12 are acum un preț de 1999 lei deci, economisești 200 lei. Profită!

Articolul din 8.06.2012
Un televizor de nota 10 de la Philips e acest 32PFL5507K/12 și e de nota 10 deoarece se recomandă prin caracteristici cum ar fi adaptorul Wi-Fi integrat, suportul 3D cu conversie 2D în 3D, browserul bun și playerul multimedia integrat care este exemplar. În momentul de față Philips 32PFL5507K/12 are un preţ bun Vezi prețul special de azi », dar s-ar putea ca la momentul când citiți aceste rânduri televizorul să se ieftinit, su de ce nu chiar să se fi scumpit.

Poze

Eu zic că e un gadget deoarece are capabilitate Smart TV și asta presupune că 32PFL5507K poate fi folosit precum un telefon de tip smartphone. Imaginea afișată e de cea mai bună claritate și la acest lucru contribuie ecranul mare de 81 centimetri, dar și rezoluția Full HD. Un merit îl are și PMR-ul de 400 herți care e unul destul de bun și la jocuri.

Televizorul pornit
Meniul

Specificaţii tehnice

32PFL5507K/12 este de culoare gri și ecranul e unul de 32 de inci ceea ce în centimetri vine undeva la 80-82 cm. Aspectul imaginii e unul 16 pe 9 și acest aspect e unul caracteristic televizoarelor moderne și în același timp optim vizionării filmelor. Capabilitatea 3D vă va ajuta și ea foarte mult la vizionarea filmelor la calitate maximă. Se pot conecta multiple dispozitive la acest TV deoarece are porturi cum ar fi HDMI, D-Sub (cunoscut ca VGA), dar și altele.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț bun care îi ofertă un foarte raport între preț și calitate; vine cu multă tehnologie de ultimă oră printre care se numără Smart TV și 3D; greutatea e una mică și facilitează montarea mai eficientă a sa pe un suport; are un consum mic de curent; vine cu tuner digital DVB C care poate fi utilizat la vizionarea canalelor HD, iar dacă e nevoie de decodarea lor atunci vă puteți folosi de un Slot CI.
Contra: nimic, dar nu cred că ar fi stricat un port Wi-Di.

Concluzie

32PFL5507K/12 e un foarte bun televizor, iar dacă o să alegi Philips atunci cu siguranță nu o vei regreta deoarece e o firmă care se respectă și care te respectă. Desigur sunt televizoare care arată mai bine vizual decât acesta, dar până la urmă ceea ce contează e calitatea imaginii și modelul de față e de neînvins. Pentru a vă face mai bine o părere despre acest model vă invit să vizualizați clipul de alături care e un preview destul de reușit.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Philips 32PFL5507K/12, Smart TV 3D cu preț redus”

 1. Am cumpărat acest TV în urmă cu aprox. 3 săptămâni, încântat de super_specificațiile tehnice pe care le are dar, pentru mine, este o ușoară dezamăgire. Am să detaliez:
  – În primul rând, la folosirea ca simplu tv am constatat faptul că:
  a) după instalarea programelor, nu poți șterge canalele pe care nu le dorești, iar rearanjarea acestora este un coșmar! După ce m-am chinuit vreo juma’ de oră să aranjez vreo 20-25 canale, m-am lăsat păgubaș și am zis că o rezolv prin alegerea canalelor favorite dar după ce am ales aprox. 45 canale am constatat că nu mi le arăta decât pe primele 20 și ălea nemaipăstrând ordinea pe care o stabilisem cu chiu cu vai!(ulterior această problemă cu afișarea tuturor programelor favorite a fost remediată printr-un upgrade de firmware). Are și o funcție de copiere pe stick a listei de programe și mă bucuram că le pot rearanja mai ușor pe laptop, dar țeapă! Nu există program care să te ajute să faci această operațiune. După un search am aflat că producătorul ar fi scos un soft dar l-a pus numai la dispoziția dealer-ilor?!
  b) La prima vedere mi-a plăcut telecomanda dar ulterior mi-am dat seama că este destul de dificil de folosit(mai ales pe întuneric, fiind simetrică și având butoanele aprox. la fel), nici după 3 săpt. nu m-am obișnuit cu ea!
  c) Meniul tv-ului este foarte greoi: de exemplu pentru funcția [sleep], pe care eu o folosesc des, numai pentru a ajunge la ea apeși de 17(șaptesprezece) ori pe butoanele telecomenzii!!! Deasemenea accesarea submeniurilor, schimbarea canalelor și ieșirea din meniu sunt cu delay iar iconițele din meniu nu se pot rearanja.
  d) Am luat acest tv, fullHD cu 400Hz, chiar și cu 3D pentru a vedea filme la o calitate deosebită, dar nu știe să ruleze .mkv-uri de pe un HDD extern (format audio neacceptat!).
  e) Altfel imaginea este perfectă, atât de perfectă încăt atunci când mă uit la un film am impresia că privesc o piesă de teatru! Cam ciudat, este?

  – În al doilea rând, la folosirea capabilităților SMART tv:
  a) configurarea rețelei wireless a mers ușor (am un router TP-Link TL-WR941ND), poți accesa mai stângaci, YouTube, YahooMail și alte câteva aplicații. Cu tastatură wireless nu am încercat dar mouse-ul este inutil!!!
  b) era util PIP/PAP!
  c) deși a fost unul din principalele motive pentru care am cumpărat acest tv, nici până azi nu am reușit să văd un film cu subtitrare transmis wireless de pe laptop (am un Dell Inspiron N5010 cu i5 și video dedicat ATI HD 5650) asta deoarece variantele de media playere/servere sunt limitate (am încercat Twonky Media Server, Windows Media Player, Wild Media Server, VLC). Am reușit să văd filmul dar fără subtitrare.
  d) eu speram să pot juca jocuri wireless de pe laptop, dar …
  e) nu știu cum merge pe 3D. Am să încerc cu niște ochelari din carton să văd cum e?

  Deci, în CONCLUZIE:

  Este un TV bun, calitativ, arată foarte bine, are o imagine super, dar dacă știam că trebuie să mă întorc la cablul HDMI pentru a-l putea folosi împreună cu laptopul nu cred că aș mai fi dat atâția bani pe el. După părerea mea, are nevoie urgentă de îmbunătățiri legate de simplificarea meniului, a cărui folosire este cel puțin frustrantă, de un upgrade al playerului intern pentru a putea rula noile formate HD și de punerea la dispoziția utilizatorilor a unor softuri care să folosească în mod corespunzător capabilitățile wireless.

 2. sal,vreau si eu sa iau modelul d 102cm.cu sunetul d la mkv ai rezolv,dar subtitr.?nu exista soft mai nou?filmele on line,clipuri d p youtube merg? Ms mult.

 3. am si eu aceeasi problema,la format mkv de pe hdd extern imi tot da eroarea format audio neacceptat …. ai rezolat ceva cu problema asta …. bafta

 4. Trebuie să descarci un program de conversie (eu am folosit: MKV-DTS to AC3 Converter v2.2) prin care se va schimba sunetul din DTS în AC3!
  Pașii sunt cam următorii:
  Instructions
  1. Extract the rar file and place mkvdts2ac3.exe where you wish to keep it.
  2. Drag the MKV file onTO the .exe file (Do not open .exe manually)
  3. First thing it will ask is what bitrate you would like your AC3 audio to be.
  If you are not sure just push enter.
  4. Next it will ask you if you want to split the file into 3.7GB parts. If you
  have a FAT32 device you will need to press Y. Default is set to No.
  5. It will display all the streams of the MKV. Select the audio stream track ID
  you wish to use. If you are unsure you can view the video file with
  MediaInfo.
  New file will have _AC3 on the end of the original filename!
  *If you chose to split the file(s) will be labled -001,002 etc…

  Notes
  -Tested in Windows 7 and XP
  -Some Antivirus apps may give false warnings due to embedded
  files in .exe file needed for demuxing and conversion….

  Practic rescrie tot filmul cu altă codare a sunetului!

  Baftă!

Comentariile sunt închise.