Philips 32PFL3017H/12

Dacă aveți un buget limitat și nu doriți un model prea sofisticat ci unul pe care să puteți viziona filme fără media player extern, o recomandarea ar fi un astfel de televizor LCD Philips 32PFL3017H/12 de 81 cm cu rezoluție Full HD. Acesta poate reda fișiere media de pe USB datorită playerului multimedia integrat, iar datorită intrărilor video VGA și HDMI, puteți conecta un PC, o consolă sau un media player la acesta. Calitatea imaginii se datorează faptului că vine cu un contrast dinamic, bun, luminozitate mare și Pixel Plus. Însă, nu vine cu tehnologie 3D sau cu prea multe tehnologii sofisticate, că doar nu e un Smart TV. 32PFL3017H/12 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul său e unul destul de simplu și elegant în același timp. Nu seamănă cu nici un model de până acum și are un finisaj foarte interesant.

Pornit
În spate

Specificații tehnice

Ecranul său e unul LCD cu tehnologie de iluminare LED și are o diagonală de 81 cm care corespunde pentru 32 de inci. Luminozitatea acestuia e de 400 cd/mp motiv pentru care ar fi ideal să-l folosiți în camere mai luminoase. Chiar dacă nu are un contrast dinamic ca unul LED, e suficient de mare pentru a oferi o claritate decentă a imaginilor – 100.000 la 1. Bineînțeles la dimensiunile sale se potrivește doar o rezoluție 1080p. Pe partea de audio are două difuzoare de 10 W fiecare, sunet clar, ajustare automată a volumului etc.

E dotat cu un tuner TV performant, redare NTSC/PAL/SECAM și intrare pentru antenă. Având în vedere că are port USB, player multimedia incorporat și suport pentru formate video H264/MPEG dar și jpeg, poate reda filme fără probleme de pe HDD-uri și memorii USB. La capitolul conectori are intrare VGA, un port USB, SCART, trei HDMIuri, intrare AV, intrare căști de tip mini etc. Consumul său e destul de mic pentru dimensiunile sale și comparativ cu o plasmă – 60 W.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate reda filme de pe USB, oferă o imagine clară, cele trei intrări HDMI vă oferă posibilitatea conectării mai multe dispozitive, are o diagonală potrivită și deci televizorul se va potrivi în orice cameră.

Minusuri: putea fi mai ieftin :).

Concluzie

Acest Philips 32PFL3017H/12 e un televizor LCD de dimensiuni mari și destul de funcțional pentru cât costă. Nu cred că sunt prea multe alternative elegante la acesta în acest buget motiv pentru care-l recomand.

8 comentarii la „Philips 32PFL3017H/12”

 1. Foarte prost se vede pe cablu analogic chiar si atunci cand calitatea semnalului e foarte buna pe alte televizoare din locuinta. daca stie cineva care e problema , va rog sa imi spuneti si mie

 2. Tin sa te contrazic Ionut, eu il am de cateva zile si se vede super si pe analogic si pe digital. Mai bine mergi cu el la service! Eu nu am ce sa ii reprosez la TV 😀

 3. Faza e ca e nou televizorul luat de la emag. Se vede cum ziceam cam prost si atunci cand imaginile sunt in miscare sacadeaza. Si inca un lucru, pixeli la analogic sunt cam mari(adica grupeaza pe suprafete vizibile de la 1-1, 5m)

 4. Mai mult ca sigur că o fi vreo problemă la acel cablul analogic ori vreo setare aiurea (sharpness prea mare?). Adevărul e că televizoarele noi sunt făcute pentru semnal HD (calitate 720p) și filme 1080p de pe stick-uri. La noi cum semnalul de la cablu e sub orice critică rezultatul e cel care îl descrii tu.

 5. Ca imagine, televizorul este OK, competitiv in clasa lui de pret.
  Ca media player, este mediocru.
  Ce ma deranjeaza: raspunde slab (incet) comenzilor, cateodata se blocheaza, sortarea/rearanjarea canalelor se realizeaza printr-o procedura ilogica, indelungata. Nu se pot sterge canalele TV nedorite (din pacate 50-60% din canalele oferite de RDS-RCS intra in categoria junk, adica gunoi). Nivelul volumului „sare” mult prea mult din pozitia 10 la pozitia 11.
  Am cerut pe Forumul oficial Philips rezolvarea unor bug-uri si neajunsuri, dar baietii nu se prea deranjeaza cu firmware-uri noi.

Lasă un comentariu