Philips 32PFL3008, televizor LED 81 cm

Dacă vrei un televizor ieftin care să aibă o diagonală de 81 centimetri atunci îți recomand 32PFL3008 de la Philips. Asta deoarece are tunere digitale, port VGA, un consum mic de curnt și afișează o imagine foarte calitativă.
Philips 32PFL3008 e pentru persoanele care nu vor un model cu soft smart ori cu suport 3D.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e foarte mic datorită lipsei suportului Full HD și a softului inteligent. Acuma să nu vă faceți probleme deoarece dacă vreți porturi de rețea ori ceva de genul capabilități Smart TV atunci puteți lua un media player dedicat cum sunt acestea. (Cu un player capabil poți transforma televizorul în unul Smart care să fie mai capabil decât modele care să coste peste 3000 lei.)

Televizorul
Televizorul

Pe partea de caracteristici acest model are un ecran de 32 inci cu rezoluție 1366×768 pixeli, formatul imaginii 16 pe 9 și tuner digital DVB-C care facilitează vizionarea posturilor TV în format digital.
Pentru a conecta un player extern o să vă folosiți de portul HDMI și eventual de cel USB.
Pe lângă rezoluția HD acest model are și PMR 100 care e o caracteristică de îmbunătățire a imaginii. Acesta are legătură cu reproducerea mișcărilor furnizând imagini mai clare fără lag.
Având tehnologia Digital Crystal Clear o să beneficiați de un contrast de 100000 la 1, lucru care se traduce în faptul că negrul va fi negru și nu gri.

Lucrurile care o să le apreciezi la acest model sunt imaginea calitativă, sunetul puternic, ecranul mare, consumul de curent și prezența tunerelor.
Nu era rău dacă eva rezoluție 1920×1080 pixeli, însă de la o anumită distanță nu mai faci diferența dintre HD și Full HD.

Concluzia mea e că acest model își merită banii deoarece nu doar arată bine la exterior, ci oferă niște imagini foarte calitative. Multă lume alege Philips deoarece televizoarele lor sunt printre cele mai bune, nicio firmă asiatică neputându-se compara.
Dacă vreți să vă faceți o părere despre cum arată acest TV din seria 3008 atunci vă recomand clipul de alături.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 32PFL3008, televizor LED 81 cm”

  1. Am si eu acest televizor. Sunt multumit de el si acum stau pe ganduri daca se merita sa cumpar un player extern cu Android sau sa conectez compu direct la el.

Comentariile sunt închise.