Philips 32PFK6509, TV LED de 81cm

A venit rândul Philips să lanseze noile televizoare ale anului 2014, iar printre acestea se numără Philips 32PFK6509/12. Lucrurile deosebite cu care vine sunt Ambilight 2, procesorul dual core și PMR-ul de 400 Mhz. Datorită acestor caracteristici, dar și a multor altora, acest televizor e unul perfect pentru cineva care vrea ultimă tehnologie, dar și imagine foarte clară.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Sunt uimit că are un cost așa de mic în condițiile în care vine cu suport 3D, iar softul său e unul de tip smart.
Din imaginea de alături se poate vedea că e un televizor care arată bine și care are un suport destul de unicat ca și aspect. Dacă nu-ți place acest suport atunci îl poți monta pe perete și scăpa de el.

Televizorul
Televizorul

Principalele lucruri le-am spus… pe partea de specificații. Alte lucruri care ar trebui menționate sunt ecranul de 32 inci cu rezoluție Full HD și faptul că are tunere digitale incorporate. Aceste tunere vă vor ajuta să vedeți posturi TV la calitate digitală, dacă aveți un abonament TV corespunzător.

Sunt multe de lăudat la acest aparat… de la preț și până la claritatea imaginii. Știm că atunci când vine vorba despre a alege un televizor nu doar claritatea imaginii și a sunetului sunt importante, ci și facilitățile suplimentare cu ar fi porturile de rețea și accesul la servicii de video content premium. Despre lucruri incluse în pachet trebuie spus că acest aparat are și ochelari 3D incluși.

Concluzia mea e că televizorul acesta merită. Pe lângă prețul fără competiție primim un aparat care e bun pentru multiple tipuri de sarcini… chiar și pentru navigat pe net.
Nu trebuie să vă faceți griji prea multe cu referire la consumul de curent deoarece cei 39 de W nu sunt prea mulți. Iar, dacă vreți să îl montați pe un suport atunci acest lucru e posibil prin intermediul unui suport, iar greutatea mică de 6.5 kilogram o să vă ajute și ea.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Philips 32PFK6509, TV LED de 81cm”

  1. Daca esti interesat de ceva care sa arate bine pe perete si care sa vine cu o tona de functii atunci aceasta scula ar fi foarte buna. Prin meniuri se navigheaza relativ usor si nu am intampinat vreo greutate in a reda filme mkv. Legat de suportul 3d nu pot sa zic mare lucru pentru ca nu l-am folosit.

Comentariile sunt închise.