Philips 284E5QHAD, monitor LED de 28 inci

Philips 284E5QHAD e unul dintre acele monitoare LED de dimensiuni generoase și cu caracteristici speciale ca MHL. Din numele său se poate observa că are o diagonală de 28 de inci iar rezoluție e una Full HD, dar putea fi mai bună însă acest aspect ar fi influențat prețul modelului. Designul său e unul diferit față de alte serii mai vechi ori actuale, observ că suportul e mai îngust iar arama e și ea foarte îngustă. Astfel ai impresia că ecranul „plutește” și nu e nevoie să-l montați pe perete, chiar dacă un kit de montare nu e foarte scump și cu el puteți economisi spațiu pe birou.

Prețul e foarte bun pentru un monitor așa de mare și așa de performant, având în vedere promoția actuală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Monitorul
Monitorul

caracteristicile de imagine sunt următoarele: diagonală de 28 inci, iluminare LED, timp de răspuns de 5 ms,  rezoluție 1080p, iluminare de 250 cd/mp, contrast dinamic mare și unghiuri de vizibilitate de 178 grade. Are unghiuri atât de bune deoarece are panou AH-IPS MVA deci mai bun decât cel standard. Are caracteristici generale foarte bune și nu cred că veți găsi mai bune, iar timpul de răspuns e ideal și așa, nu e nevoie neapărat de 2 ms.

Ca și dotări are multe porturi, chiar și boxe integrate și oferă posibilitatea conectării la un kit VESA 100 mm. Deci acum știți ce kit aveți nevoie pentru montare. Boxele integrate nu sunt la fel de bune ca și cele clasice, iar un sistem 2.1 e mult superior ca și claritate. Porturile acestui monitor sunt cele două HDMIuri și portul VGA. Bineînțeles, doar prin HDMI ori DVI veți beneficia de o imagine clară (dacă alegeți să vizionați filme).

Consumul e mic dacă alegeți o luminozitate mai mică, 20.4 W e consumul maxim. Totuși comparativ cu vechile LCDuri consumul e mult mai mic. Puteți să-l folosiți la consolă și chiar și la un desktop în același timp.

Plusuri: are boxe incorporabile, două porturi HDMI, caracteristici de imagine bune și design plăcut.
Minusuri: nu prea sunt.

Philips 284E5QHAD e o alegere bună alături de un desktop multimedia ori de gaming. Spun asta deoarece nu are sens să vi-l luați doar pentru navigare web, aplicații ori pentru socializare. Pentru cei care proiectează ori editează, deasemenea, îl recomand și nu sunt multe modele cu o astfel de diagonală.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Philips 284E5QHAD, monitor LED de 28 inci”

  1. Panelul (panoul) e MVA tip CMO M280HKJ-L30 MVA (Multi-domain Vertical Alignment) LCD. Acest lucru e confirmat de magazinele online care-l comercializează și de site-ul Philips România pentru 284E5QHAD/00.

Lasă un comentariu