Philips 273E3LHSB

Acest monitor LED Philips 273E3LHSB e un model avansat din puncte de vedere al tehnologiilor şi e ideal pentru cei pasionaţi de jocuri şi filme Blu-Ray datorită timpului de răspuns foarte bun – 2 ms. Însă dacă nu vă permiteţi un asemenea monitor, eu vă recomand şi un 236V3LSB care are o diagonală de 23 de inci. Sunt puţine modele de 27 de inci motiv pentru care v-am recomandat acel model de 23 care mi se pare ok din punct de vedere al preţului. Însă dacă vreţi un model cât un televizor şi cu specificaţii tehnice foarte bune, un 273E3LHSB ar fi cea mai inteligentă alegere chiar dacă costă destul de mult pentru un monitor dar nu şi pentru unul de 27. Prețul bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Pachetul
Din spate

Specificaţii tehnice

Display-ul LCD cu tehnologie de iluminare LED e unul de 27 de inci. Acesta vine cu următoarele caracteristici: timp de răspuns de 2 ms, rezoluţie 1080p, contrast tipic de 1200 la 1, contrast dinamic de 20 milioane la 1, iluminare 300 cd/mp, aspect 16 pe 9, unghi de vizibilitate maximă de 178 şi 170 de grade şi rate de refresh foarte bune. Sunt puţine modele care să vine cu unghiuri de vizibilitate aşa de mari şi un contrast aşa de mare (constituie un avantaj pentru cei care se uită la filme). Ca şi standarde are: WEEE, SASO, GOST, FCC şi BSMI. Pe partea de facilităţi vine cu boxe de 2 W fiecare şi montare VESA. Ar fi fost interesant dacă avea şi tuner TV sau să există o alternativă cu tuner TV (pentru cei care se uită la posturi TV).

La capitolul conectivitate Philips 273E3LHSB vine cu următoarele intrări: DVI, HDMI, VGA dar are şi mufă pentru căşti. Consumul mediu al acestui monitor LED Philips e undeva la 20 W care e decent având în vedere că e vorba de un monitor cu tehnologie LED.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: 273E3LHSB are contrast ridicat, unghiuri largi de vizibilitate de până la 178 de grade, luminozitate mare, consum mic, toate intrările necesare, blocare Kensington (sistem de siguranţă antifurt), poate fi montat pe perete şi ecran mare.

Minusuri: nu are USB (pentru conectarea perifericelor Plug&Play în caz că nu aveţi porturi USB libere în partea frontală a carcasei).

Concluzie

Acest monitor LED Philips 273E3LHSB e ideal pentru cei pasionaţi de jocuri şi filme chiar dacă are un preţ pe măsură.

Lasă un comentariu